Olaszországot ismét megbénította a betegség! Pár nap alatt több mint egymillió fertőzött!!!

- Hirdetés -

A szakértők aggódnak! Olaszországban egy hét alatt több mint egymillió megbetegedést regisztráltak! A járvány kezdi megbénítani Olaszországot.

Az Olasz Egészségügyi Intézet arra figyelmeztet, hogy ilyen nagy számú beteg hosszú időre megbéníthatja az egészségügyi szolgálat működését. Az orvosok hangsúlyozzák, hogy a helyzetet nehezíti a COVID-19 különböző változataival járó fertőzések terjedése.

A legtöbb fertőzés Lombardia, Velence, Emilia-Romagna és Campania régiókban fordul elő. Az orvosok hozzáteszik, hogy ez csak a kezdete a problémáknak.

- Hirdetés -

Az olaszok több mint 5,7 milliószor voltak influenzásak ebben a szezonban. A probléma nemcsak a fertőzések, hanem a kórházi kezelésre szorulók száma is.

Jelentősen megnőtt a sürgősségire érkező hívások száma. A helyzet rosszabb, mint a korábbi években – mondta Filippo Anelli, az orvosok országos szakszervezetének elnöke.

Az olasz orvosok jelentése szerint a kórházakban jelentkezők száma több mint 30 százalékkal nőtt a járvány előtti azonos időszakhoz képest. A nagy kereslet oka nemcsak maga az influenza, hanem a mutáns koronavírus nehezen kezelhető esetei is.

- Hirdetés -

Jelenleg azonban még a részleges karantén sem kizárt Olaszországban. Tegyük hozzá, hogy az egészségügyi intézmények influenza miatti támadása Görögországot és Spanyolországot is érinti. Lengyelországban is nőtt az esetek száma.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!