Puccsra készülhetnek Putyin ellen. Már a bizalmasai sem hisznek benne

- Hirdetés -

Putyin szinte bármire képes, hogy hatalmon maradhasson, mivel tudja jól, hogy ha lekerül onnan, akkor minden értelemben vége. Az amerikai hadsereg egykori vezérkari főnök-helyettese azt mondta a FOX NEWS-nak, hogy az orosz elnök tisztában van azzal, számára csak a győzelem maradt, mint alternatíva.

Az amerikaiak szerint Putyin mindent megtesz, hogy elérje a célját. Noha a figyelme, most Ukrajna déli területeire irányul, az orosz vezető vágya, hogy a teljes ország felett átvegye az irányítást.

Jack Keane vezérkari főnök-helyettes szerint hiba volt nem komolyan venni Putyin birodalomegyesítő álmait.

„Azt hiszem, amíg ő van hatalmon, erre fog törekedni…”

„Putyinnak semmi jövője azon túl, hogy ő Oroszország elnöke.”

A The Sun szerint Putyin egészsége legyengült és a gondolataival egyre kevesebb bizalmasa ért egyet. Állítólag a hadüzenetét még a belső köreiből is kritizálják. A legújabb hírszerzési elemzések szerint két éve van legfeljebb, aztán jönne egy puccs.

- Hirdetés -

Az orosz vezető tisztában lehet ezzel, ugyanis 150 kémet, köztük Szergej Beseda titkosszolgálati vezetőt is elmozdította a pozíciójából, mióta kitört a háború.

Az orosz elemző, Alekszej Murajev szerint az oroszok nem az háború befejezését, hanem minél előbbi megnyerését szeretnék. Szerintük Putyin abban hibázott, hogy rosszul készült elő és hibás következtetéseket vont le. Ráadásul mindezt a kudarcot a hírszerzésre akarja kenni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!