Szarvasok a parndorfi outletben – Íme a részletek

Megosztás

- Hirdetés -

A koronavírus-járvány miatt a világon már számos üzlet bezárni kényszerült. A pandorfi outletből az emberek eltűnése után új látogatók érkeztek, méghozzá szarvasok, akik most zavartalanul körülnézhettek.

Pandorf polgármestere, Wolfgang Kovacs az egyik közösségi oldalon talált rá a fotóra, amire mindössze annyit reagált, hogy a bevásárlóközpont közvetlen környezetében mezőgazdasági földek találhatók, tehát, a szarvasok onnan sétáltak át az üzletközpont jelenleg elhagyatott területére.

A hírt a rendőrség is megerősítette, valamint azt is hozzátették, hogy a biztonsági személyzettel együtt működve sikerült az állatokat kiterelni a területről. Az üzletközpont nem kommentálta a hírt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!