Szita Bence utolsó gyilkosa is elhunyt a börtönben

- Hirdetés -
szitabence Szita Bence utolsó gyilkosa is elhunyt a börtönben

A kisfiút különös kegyetlenséggel 2012-ben gyilkolták meg.

szita bence gyilkosai meghaltak Szita Bence utolsó gyilkosa is elhunyt a börtönben

A bűntény idején tizenegy éves Szita Bence harmadik gyilkosa is meghalt a börtönben. 2012-ben brutális módon gyilkolták meg a felsőmocsoládi fiút. A nyomozás során kiderült, hogy a kisfiú nevelőapjának barátnője, P. Erika bérelte fel B. Józsefet és K. Józsefet a bűntettre.

1983750 szita31 1 Szita Bence utolsó gyilkosa is elhunyt a börtönben

Bencét P. Erika csalta el otthonról 2012. október 29-én. A két férfi pedig elvégezte a rájuk kiszabott feladatot, Sántos külterületén megölték a fiút. A nő rendőrségi bejelentést tett, miszerint Bence eltűnt. A gyilkosok akkor buktak le, amikor újra el akarták ásni a holttestet Toponár közelében.

- Hirdetés -
9pjktkqTURBXy85MmIwZTQxM2IzNmEyOTI3NTMwNTBhOTUxYTlkOTUyYS5qcGVnkpUDAHDNAmrNAVuTBc0DIM0Bwg 1 Szita Bence utolsó gyilkosa is elhunyt a börtönben

Mindhárom gyilkost életfogytiglanra ítélte a bíróság. P. Erika 2017-ben halt meg, miután emlőrákot diagnosztizáltak nála, a kemoterápiást kezelést azonban nem vállalta.

B. József, aki mindvégig tagadta, hogy bármilyen köze is lenne a gyilkossághoz szintén daganatos megbetegedés következményeképp hunyt el idén nyáron.

K. József pedig hosszan tartó betegség után most halt meg a végrehajtási intézetben.

- Hirdetés -

A fogvatartottak személyiségi jogai miatt azonban többet nem közöltek az esetről.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!