Vigyázat: így próbálnak meg átverni a magukat rendőrnek kiadó csalók

- Hirdetés -

Adathalász csalók sms üzenetben, a rendőrség nevével visszaélve próbálnak megszerezni személyes és bankkártya adatokat. A rendőrség azt kéri, hogy aki ilyen üzenetet kapott, az még véletlenül se kattintson a linkre és azonnal törölje ki az sms-t.

Adathalász csalók valótlan befizetés kezdeményezésével, a Rendőrség nevével visszaélve próbálnak meg jogtalanul megszerezni személyes- és bankkártya adatokat.

-írja a Police.hu

Az adathalászok megtévesztő SMS-ben, be nem fizetett közigazgatási bírságra, többnyire tilosban parkolásra hivatkozva keresik meg az érintetteket, elküldve részükre a fenti, adathalász linket is.

- Hirdetés -

Az alábbi képen látható üzenetet vagy ehhez hasonlót küldenek a csalók:

A rendőrség nem győzi hangsúlyozni, hogy: A személyes és banki adatai védelme érdekében fontos, hogy a rendőrség e-ügyintézési portálját kizárólag a https://ugyintezes.police.hu/ honlapcím beírásával éri el.

Ne dőljön be nekik, törölje az üzenetet, ne kattintson a linkre!

- Hirdetés -

Ne adja meg sem személyes adtait, sem bankkártyájának adatait.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!