Világszerte nem elérhető a Facebook, továbbá nem tölt be az Instagramm és leállt a WhatsApp is

Megosztás

- Hirdetés -

Összeomlott a Facebook az Instagramm és a WhatsApp is. Komoly problémák adódtak Mark Zuckerberg közösségi felületeivel.

A három alkalmazás, amelyek mindegyike a Facebook tulajdonában van, mindannyian teljesen leálltak,
röviddel 17 óra előtt. Más funkciók, amelyek ugyanannak az alkalmazáscsaládnak a részét képezik, mint például a Facebook Workplace, szintén leálltak.

A Facebook webhely látogatói egyszerűen csak egy hibaoldalt vagy egy hibaüzenetet látnak, mely szerint a „A webhely nem érhető el”.

- Hirdetés -

A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is működtek, de nem mutatták az új tartalmakat, beleértve a küldött vagy kapott üzeneteket is.

A Facebook ilyen mértékű kiesései elég ritkán fordulnak elő, de hatásuk általában hatalmas és pusztító. Leginkább azért, mert a világ három legnagyobb alkalmazását érintik.

A Facebook gyakran titkolózik a problémák okait illetően, és nem hajlandó elmagyarázni a javításuk után sem. Például 2019 -ben évek óta a legnagyobb kiesést szenvedte el, és csak annyit válaszoltak,
hogy „problémát okozott” egy „rutin karbantartási művelet”.

- Hirdetés -

Az Instagrammnál ezt a hibaüzenetet láthatjuk:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!