2022 május 24 kedd
KezdőlapEmberekHivatalos: Elhunyt Fülöp herceg, II. Erzsébet férje - A királyi család is...

Hivatalos: Elhunyt Fülöp herceg, II. Erzsébet férje – A királyi család is bejelentette

-

Év elején attól volt hangos a sajtó, hogy II. Erzsébet férje, Fülöp herceg bekerült a kórházba. Nagyon sokan koronavírus fertőzésre gyanakodtak, ám kiderült, hogy más áll a háttérben, mert a királynő és férje megkapták a covid elleni vakcinákat. Nem sokkal később nyilvánosságra hozták, hogy szívproblémák miatt kellett befeküdnie a kórházba és pár hét múlva meg is műtötték. Az operáció jól sikerült, ennek ellenére mindenki aggódott a hercegért. Március közepe fele engedték ki őt a kórházból, első útja pedig egyenesen a királynőhöz vezetett.

Most azonban szomorú és tragikus hírt közölt maga a királyi család is.

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Őfelsége, a királynő bejelentette szeretett férjének, őfelsége, Fülöp Edinburgh hercegének halálát. Őfelsége békésen hunyt el ma reggel (04.09) a Windsor kastélyban. A királyi család összefog az emberekkel a világ minden táján, és gyászolják a veszteséget.” – állt a The Royal Family Facebook oldalán.

A herceg június 10-én ünnepelte volna 100. születésnapját.

It is with deep sorrow that Her Majesty The Queen has announced the death of her beloved husband, His Royal Highness The…

Közzétette: The Royal Family – 2021. április 9., péntek

Ezen kívül a “www.royal.uk” oldalon is közzé tették a hírt, mely itt olvasható: Fülöp herceg halálhírének bejelentése Hozzátették, hogy a megfelelő időben további bejelentéseket fognak tenni. A briteket megrendítette a hír és a poszt alatt rengetegen nyilvánítottak részvétet!

“Milyen szomorú hír. Szívből jövő együttérzésem Őfelségének, a királynőnek és a királyi családnak ebben a nagyon szomorú időszakban. Nyugodjon békében.”

“Köszönöm hűséges szolgálatod és, hogy megvédted, támogattad Őfelségét. Nyugodj békében.”

“A legmélyebb együttérzésemet küldöm a királyi családnak, különösen a királynőnknek. Nyugodjon békében”

Ilyen és ezekhez hasonló kommentek árasztották el az internetet!

Őszinte részvétünket küldjük Mi is a királyi családnak! Nyugodjon békében! Legyen neki könnyű a föld!

Ezek is érdekelhetnek