2022 május 16 hétfő
KezdőlapEmberekHogy lesz sikeres az első randid? - Adunk hozzá hat tippet

Hogy lesz sikeres az első randid? – Adunk hozzá hat tippet

-

Az első randi sikere nagyon sok dolgon múlik, például a benyomásokon és a kölcsönös szimpátián. Hiszen, ha meg is felel a kiválasztott személy a kívánt paramétereknek, ha nem kelt bennünk vonzalmat, sőt inkább kellemetlen érzést ébreszt bennünk, akkor hiába minden. Minden esetben érdemes tehát felkészülni az első találkozásra és vigyázni arra, hogy ne illanjon el a bontakozó varázs.

Mi a titok? Mi is az első randevú igazi varázsa? Az alakuló párokat az ismeretlen és bizsergető felfedezni vágyás hajtja. Szerencsés esetben mindkét fél ugyanezt érzi. Szeretnék minél jobban megismerni a másikat és a lehető legtöbb időt együtt tölteni.

Amennyiben van néhány napunk az első randi előtt, akkor van időnk felkészülni testben és lélekben az első találkozásra. Azonban, ha gyorsan követik egymást az események, akkor mindez sokkal spontánabb lesz. Ettől sem kell megijedni, hiszen ez nem rontja el a meghittséget, sőt általában fesztelenebb hangulatot teremt a felek között.

Most adunk neked hat tippet, amelyeknek segítségével sikeres első randevút könyvelhetsz majd el.

Mindig légy önmagad!

Soha ne akarjunk másnak látszani, mint akik vagyunk, ugyanis a másik fél a valódi énünkre kíváncsi. A színjáték és a hazugság amúgy is hamar kiderül, akkor pedig biztosak lehetünk abban, hogy a kapcsolat halálra van ítélve. Ezen kívül pedig egyre nehezebb lenne a nem valódi tulajdonságaink fenntartása is, ami alapjaiban megmérgezi a még csak bimbózó románcot.

Légy természetes!

Az első randin viselt ruházaton keresztül érvényesül legjobban a külcsín, amely természetesen a találka fontos része. Azonban lényeges, hogy ne vegyünk fel olyan ruhát, amely kényelmetlen számunkra. Ugyanez vonatkozik a cipőre is, például a hölgyek esetében, ha nem viselnek magassarkút a hétköznapokban, akkor a randevún se tegyék, hisz könnyen előfordulhat az is, hogy orra buknak benne, mivel nem szokták meg annak viseletét.

Nem szükséges a randi előtt manikűröshöz, fodrászhoz vagy akár szoláriumba menni, főleg, ha ezeknek nagy része teljesen idegen tőlünk. Ebben az esetben ugyanis megint csak nem az eredeti énünket mutatjuk a másiknak.

Mindig légy pontos!

Öt percnél többet sohase késsünk, mert az ennél hosszabb idejű várakozás frusztrálhatja partnerünket, plusz egyáltalán nem szolgál figyelemfelkeltő funkcióval sem.

Mindig hagyd szóhoz jutni a másikat!

Ebben az esetben is fontos a természetes viselkedés, hiszen a felesleges locsogás unalmas és idegesítő lehet egy idő után. Magunkról mindig beszélnünk kell, hiszen a másik fél azért jött el, hogy megismerjen minket, de hagyni kell szóhoz jutni őt is. Különben úgy érezheti, hogy nem is vagyunk rá kíváncsiak. Vannak kirívó esetek is, például, amikor a partner csak magáról beszél és nem hagy minket szóhoz jutni, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy a jövőben létezhet-e olyan, hogy MI, nemcsak az, hogy ÉN.

Felejtsd el az alkoholt!

Egy pohárnál soha ne fogyasszunk több alkoholt az első randin. Ugyan könnyebbé teheti a társalgást, ám egyáltalán nem illik spiccesre vagy éppen részegre inni magunkat. Egyrészt nem segít rajtunk, másrészt teljesen biztos, hogy a másik fél meg lesz róla győződve, hogy alkoholproblémánk van.

Figyelj a testbeszédre!

A randevú ideje alatt figyeljünk partnerünk mimikájára és testbeszédére is, hiszen az rengeteg dolgot elárulhat nekünk. A mellkas előtt összefűzött karok vagy a keresztbe tett lábak tartózkodást és félénkséget jelentenek, míg a felénk nyitott lábfejek a nyitottságot és a tetszést szimbolizálják. Intim vonzódásra utaló jelek például, ha a láb terpeszben van, kezek a zsebben és a felemelt fej.

Amennyiben erre a hat dologra odafigyelünk, valamint az egymás iránti érdeklődés tovább erősödik, akkor az első randevút követheti még több találkozó és kialakulhat egy hosszútávú, jól működő kapcsolat is.

Ezek is érdekelhetnek