2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCelebHollywoodi sztárpárok akik szakítás után is jó barátok maradtak

Hollywoodi sztárpárok akik szakítás után is jó barátok maradtak

-

Kétféle ember létezik a világon. Vannak, akik haraggal és dühvel válnak el egy kapcsolat végével mások viszont barátsággal. Igen, jól gondoltad utóbbiból van kevesebb. Akik haraggal szakítanak általában soha többet nem beszélnek egymással az életben, míg az utóbbiak táborát erősítők jó barátok módjára képesek egymással ellenni.

Akármilyen mélységeket és magasságokat élt meg a kapcsolat, felesleges haragot tartani a másikkal, mert a dolgok okkal történnek és vissza már nem lehet fordítani őket. Mint, ahogy mondtuk keveseknek adatik meg, hogy jó viszont ápoljanak exeikkel, de akiknek sikerül sokkal teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhetnek. Mai posztunk során Hollywoodba látogattunk, ahonnan kiemeltünk néhány párt, hogy bemutassuk “Igen, nekik ment” a kapcsolat utáni haverkodás.

1, Sinitta és Simon Cowell

Simon egy lemezkiadó cég főnöke, akihez Sinitta leszerződött s ennek köszönhetően ismerhették meg egymást. A két sztárnak majdnem két évtizedig se veled se nélküled kapcsolata volt, mivel hol együtt, hol külön voltak. Mára azonban lezárták kapcsolatukat és csak barátként tekintenek egymásra. Olyannyira jó a kapcsolatuk, hogy van mikor együtt mennek nyaralni.

2, Hugh Grant és Elizabeth Hurley

Hugh és Elizabeth 1987-től 2000-ig alkottak egy párt, ám kapcsolatukban kihűlt a szerelem tüze, ezért úgy döntöttek, hogy szakítanak. Ma már úgy tekintenek egymásra mint legjobb barátokra.

“Ő a legjobb barátom. Az első, akit felhívok ha valami baj van, vagy ha nehéz időszakon megyek át.” – mondta Hugh.

“Nagyon szerencsés vagyok, hogy 31 éve még mindig legjobb barátok vagyunk. Nagyon jó srác. Sokszor találkozunk és beszélgetünk. Ő egy csodálatos ötgyermekes apa. Szerintem ő életem végig a barátom marad.” – vallott hasonlóan Liz.

3, Bruce Willis és Demi Moore

Hollywood egykori álompárja 2020-ban melegedtek jobban össze… mármint barátilag. A koronavírus és a karantén szorosabbá fűzte kapcsolatukat, hiszen együtt töltötték el azt a 14 napot. Még közös pizsis szelfit is készítettek, amit kiposztoltak a közösségi oldalakra.

Bruce egyébként 21 éve vált el Demitől. Kapcsolatukból 3 csodás lány született, akik már fel is nőttek. Azóta Brucenak még két lánya született második házasságából. A család elfogadta mind az új feleséget, mind az új gyermekeket. Olyan, mintha mindannyian egy hatalmas boldog család lennének.

4, Brad Pitt és Jennifer Aniston illetve John Mayer

Ők a másik álompár, akikért az egész világ odavolt. Mindkettőt imádták, együtt pedig még szuperebbek voltak. Sajnos azonban eltávolodtak egymástól, s Brad Angelina mellett kötött ki, majd végül tőle is elvált. Azután kezdtek összemelegedni, hogy Brad elvált Angelinától. Együtt nevetgéltek és beszélgettek a vörös szőnyegen is, sőt Brad Jen 50. születésnapjára azt a házat vásárolta vissza, amiben együtt éltek. Az ilyen apróságok miatt gondolja még mindig az egész világ, hogy van még valami köztük, de elmondásuk szerint semmi másról nincs szó csak barátságról.

John Mayerrel való szakításuk után a zenész igazi úriember maradt. Megjegyzések nélkül törődött bele, hogy kapcsolatuknak vége.

Jen szerint enne a kapcsolatnak így kellett végződnie, ezért semmilyen ellenérzés nincs benne. Egyes források szerint nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

5, Michael Sheen és Kate Beckinsale

A pár 1995 és 2003 között alkotott egy párt. 1999-ben született egy közös lányuk, Lily. Annak ellenére, hogy szakítottak egymással, megmaradtak barátoknak. Elmondásuk szerint nagyon közel állnak egymáshoz és még akkor is jól elvannak, ha épp van a másiknak partnere. Olyan is előfordult, hogy hárman szerepeltek egy képen a vörös szőnyegen.

“Ez számunkra teljesen normális. Évekkel ezelőtt szakítottunk, de barátok maradtunk. Nem voltunk olyan sokáig együtt, hogy ne tudnánk ezt a helyzetet kezelni. Én speciel nagyon kedvelem és szeretem, sokat nevetünk.” – mondta Kate.

6, Chris Martin és Gywneth Paltrow

Gywneth és Chris egyik napról a másikra jelentették be a nagyvilágnak, hogy szakítanak. Míg számunkra hirtelen döntésnek tűnik, ők jól megfontolták és átbeszélték a lehetőségeiket és a különválás mellett döntöttek.

Olyan jó viszonyban maradtak egymással, hogy rendszeresen járnak el együtt vacsorázni, ünnepelni. Gyermekeiknek is ezzel követendő példáz mutattak és bebizonyították, hogy elválás után sem kell haragot tartani a másikkal.

Ti jóban vagytok az exeitekkel?

Ezek is érdekelhetnek