2022 május 20 péntek
KezdőlapCelebHopp Csilla vallomást tett kisfia halálának körülményeiről

Hopp Csilla vallomást tett kisfia halálának körülményeiről

-

L.L. Junior exfelesége, Hopp Csilla írásban tett vallomást kisebbik gyermeke, Dávidka halálának ügyében. Csilla gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolható, ha kiderül, nem fogta kisfia kezét a közvetlenül tragédia előtt. A gyászoló édesanya vallomását írásban nyújtották be a rendőrségnek, ugyanis ügyvédje szerint még mindig nincs olyan lelki állapotban, hogy szóban megtegye ezt.

Dávidkát tavaly augusztus végén ütötte el egy autó Zuglóban. Bár a sofőr szabályosan közlekedett, a hároméves kisfiú hirtelen szaladt ki elé, így esélye sem volt megállni, elütötte őt. A tragédia mindkét szülő számára feldolgozhatatlan. Junior éppen koncertezett, amikor kisfiát elgázolták. A mentősök sokáig küzdöttek Dávidka életéért, de a rapper már nem tudott elköszönni tőle, ugyanis a kicsi életét már nem lehetett megmenteni.

Csilla vallomásában leírta, hogy a végzetes délutánon igenis fogta kisfia kezét, de Dávid kirántotta magát szorításából, aztán bekövetkezett a legrosszabb, amit egy szülő átélhet élete során.

A nyomozás alatt kiderült, hogy térfigyelő kamera is volt a kereszteződésben, így Csilla ügyvédje abban bízott, hogy a felvétel igazolni fogja védence szavait. A térfigyelő kamera ugyan működött, de folyamatos mozgásban volt, így a kérdéses pillanatban teljesen más irányba nézett. Horváth B. Gábor, Junior exfeleségének ügyvédje bízott a bizonyítékban. Véleménye szerint perdöntő lett volna a felvétel, ugyanis a szemtanúk vallomásai rendkívül ellentmondásosak.

“Valóban volt és működött is a helyszínen térfigyelő kamera, de folyamatosan mozgásban volt, és a kérdéses pillanatban nem arra nézett. Ha rögzítette volna, ügy sem lenne” – mondta Csilla ügyvédje.

Horváth B. Gábor úgy véli, meg kellene szüntetni az eljárást Csilla ellen. Abban az esetben viszont, ha ez nem sikerül, akkor bízik abban, hogy Csilla nem kerül börtönbe, hanem csak pénzbírságot kap. Egyébként L.L. Junior és ügyvédje is ebben bízik.

Ezek is érdekelhetnek