2022 július 3 vasárnap
KezdőlapÉletmódHoroszkóp: 2022-ben ez a hónap lesz számodra a LEGROSSZABB

Horoszkóp: 2022-ben ez a hónap lesz számodra a LEGROSSZABB

-

Az asztrológusok elemezték a bolygók állását és megkülönböztették azokat a hónapokat, amelyek bizonyos csillagjegyek életét negatívan befolyásolhatják. Reméljük, hogy csak abban a hónapban.

Nézzük meg szépen, sorban, hogy egyes csillagjegyeknek melyik hónapra kell lelkiekben felkészülniük.

KOS
A legrosszabb hónapod a szeptember lesz. Élvezd a nyaralást, amíg tart. Szeptember eleje nagyon sok zavart hoz a napjaidba, melyek csak fokozódni fognak. Ez a hónap tele lesz feszültséggel és veszekedésekkel, melyek károsíthatják a másokkal való kapcsolatodat.

BIKA
A legrosszabb hónapod a június. A nyár eleje nem a sikerekről fog szólni. Legfőképpen a szakmai életedben. A felgyülemlett stressz és a feladatok sokasága megnehezíti az elvégzendő feladatokra való összpontosítást. Sok rossz döntést hozhatsz.

IKREK
A legrosszabb hónapod a január. Általában a január az a hónap, amikor mindent tiszta lappal kezdünk, célokat tűzünk ki és felszívjuk magunkat. Sajnos a te esetedben a lendület nagyon hamar elfogy. Az év eleje a pangás és az apátia jegyében telik számodra.

RÁK
A legrosszabb hónapod a május. Ha párkapcsolatban élsz, fel kell készülnöd egy halom nézeteltérésre és veszekedésre, melyek komolyan veszélyeztethetik a párkapcsolatod. Szingli vagy és szerelmet keresel? Május nem lesz jó alkalom erre. Ha el akarod kerülni a csalódást vagy a megtört szívet, halaszd későbbre a randevúzást.

OROSZLÁN
A legrosszabb hónapod a július. Természetedből fakadóan jóindulatú vagy. Sajnos ebben a hónapban megbetegedhetsz. Nehezen fogod kordában tartani az indulataid, és előfordulhat, hogy olyan dolgokat vágsz mások fejéhez, amit később megbánsz.

SZŰZ
A legrosszabb hónapod az augusztus. Mit hoznak a csillagok neked ebben a hónapban? Semmit! Sajnos egy eléggé unalmas és magányos nyárra kell készülnöd. A nyaralásra vonatkozó terveid vélhetőleg zátonyra futnak. Próbáld letudni nyár elején.

MÉRLEG
A legrosszabb hónapod az augusztus. Ebben a hónapban úgy fogod érezni, hogy az életedből hiányzik a stabilitás és a harmónia. Ezek pedig a legfontosabbak a számodra. Ennek eredményeként az életedet igazi káosz fogja uralni. Negatív hatással lehet mindenekelőtt a pénzügyeire. 

SKORPIÓ
A legrosszabb hónapod a július. Míg a barátaid élvezik a nyaralást, Te csak drámázol. A párkapcsolatodban rendesen felkorbácsolod a tengert. Keményen kell dolgoznod, hogy ne válj szinglivé őszre.

NYILAS
A legrosszabb hónapod az október. Szereted a szabadságot és a spontaneitást. Sajnos októberben csúnyán megégetheted magad. Egy rendkívül fontos döntés vár rád. A probléma az, hogy nem fogod tudni, hogy a szívedre vagy az eszedre kell hallgass.

BAK
A legrosszabb hónapod a július. Nagyon racionális vagy és két lábbal állsz a földön. Júliusban azonban kicsúsznak a dolgok az irányításod alól. Legfőképpen a pénzzel lesz problémád. Nem fogod tudni kontrollálni a pénzügyeidet, ami komoly bajba sodorhat.

VÍZÖNTŐ
A legrosszabb hónapod a február. Február közepén ünnepeljük a Valentin-napot. De számodra ez a hónap nem a kedveseddel töltött meghitt pillanatokról fog szólni. Téged és partneredet elkapják a felületes veszekedések démonai. Valószínűleg külön töltöd a Valentin-napot. 

HALAK
A legrosszabb hónapod a március. Hajlamos vagy melankóliába esni, mentális állapotod pedig drámaian leromlik márciusban. Rendkívül elveszettnek, magányosnak és tehetetlennek fogod érezni magad. Valószínűleg ennek a hónapnak a nagy részét a négy fal között töltöd, kerülve a társaságot.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!


Ezek is érdekelhetnek