3 csillagjegy, akiknek összetörik a szívét májusban!

- Hirdetés -

Ugye nem vagy köztük?!

Nem süthet mindig. Sajnos mindenki életében vannak időszakok, amikor nehéz kihívásokkal kell szembenéznie. Egészség? Munka? Párkapcsolat? A következő három csillagjegy jobb, ha felkészül, ugyanis sajgó szívvel éli meg ez év májusát! Egyszerűen csak nem úgy állnak a bolygók, ahogy neki kedvezne.

IKREK

Engedd el azt, hogy májusban megtalálod az igazit! Májusban valami rányomja a bélyegét a személyiségedre. Lehet, hogy a körülötted lévő emberek stílusa. Kicsit jobban simulsz a kollegáidhoz, de nem leszel olyan állapotban, hogy az igazit megragadd. Hagyd is a dolgot egy időre, mert csak a csalódás vár.

- Hirdetés -

MÉRLEG

Keresed az egyensúlyt és az összetartozást, és nem bírod, ha valakit bántalmaznak. Nem tudod elviselni mások szenvedését. Abban reménykedsz, hogy az igazság mindig győz, de sajnos ez nem így van. Nagyon kellemetlen felismeréseket hoz számodra a május. Hiába próbálkozol, az élet nem mindig igazságos. Sokszor azok szenvednek, akik a legkevésbé érdemlik meg, vagy akik közel állnak a szívedhez.

SKORPIÓ

Itt az ideje, hogy tanulj a hibáidból. Nehezen ismered be, hogy nem vagy tökéletes és gyakran hibázol. Sajnos ezt most el kell fogadnod. Kemény lesz a felismerés, de át kell esned ezen. Ha makacskodsz, akkor csak elveszted azokat az embereket, akik mindig melletted állnak. Ha nem békülsz, vagy enyhülsz, akkor rengeteget fogsz sírni májusban.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!