2022 december 4 vasárnap
KezdőlapCelebHosszú Katinka Instagramon mutatta meg új párját

Hosszú Katinka Instagramon mutatta meg új párját

-

Az úszónő múlt héten, Tokióban kezdte meg hetedik világkupa-sorozatát.

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszónő. Ő az első olyan versenyző, aki egy időben világcsúcsot tartott mind az öt vegyesúszó számban.

Katinka 2013. augusztus 22-én ment férjhez amerikai edzőjéhez, Sahne Tusuphoz.

2018 májusában Hosszú és Tusup is a közösségi médiában osztották meg a világgal, hogy véget ért szakmai és magánéleti kapcsolatuk is. Júniusban adták be válókeresetüket.

Tusup többször is szakított már Hosszúval, és még a válás előtt kiteregette a szennyest a nagyvilágnak. A sajtó ezután arról írt, hogy Katinkát versenyzőtársához, Dudás Dánielhez fűzik gyengéd szálak.

Volt férje, azt állította, hogy felesége biztosan megcsalta őt a fiatal úszóval, ezért váltak el. Katinka becsapta, manipulálta őt és sosem szerette igazán.

Mostanában viszont az úszónő csakúgy ragyog, sugárzik a boldogságtól. Tokióba már új szerelme is elkísérte őt. Első alkalommal mutatta meg új párját rajongóinak, Katinka utazás közben készített szelfit szerelmével.

Gelencsér Mátéval májusban ismerkedett meg a harmincadik születésnapján. Úgy tűnik szerelem volt első látásra. Katinka egy helyi szusibárból posztolt egy képet kettejükről.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő már családjának is bemutatta szerelmét. A nagymamája is találkozott Mátéval, és elmondta, nagyon szimpatikusnak találta a fiatal embert.

Ezek is érdekelhetnek