2022 május 17 kedd
KezdőlapÉrdekességekHüvelykujjunk kinézete képes elmondani milyen emberek vagyunk. Rólad mit árul el?

Hüvelykujjunk kinézete képes elmondani milyen emberek vagyunk. Rólad mit árul el?

-

Testünk minden egyes porcikája új információkat árulhat el rólunk, olyanokat, amit eddig nem is tudtunk. Még az ujjaink formája is elmondhatja, mely személyiségjegyek dominálnak bennünk. Nem kell semmi mást tenned csak megfigyelned hüvelykujjad formáját. Míg mindegyik ujjad három ujjpercből áll addig a hüvelykujjad csak kettőből. Ezeknek az arányait kell összevetni, ha te is ki akarod deríteni milyen ember vagy az ujjad kinézete szerint.

Vess egy pillantást a képre, majd a saját ujjadra és nézd meg melyik áll hozzá a legközelebb.

1, Ha az első típusnak felel meg a hüvelykujjad.

Ha a hüvelykujjad azonos arányban oszlik meg, akkor kiegyensúlyozott személyiség vagy, aki szereti a harmóniát és a békét maga körül. Azok az emberek, akik ilyen ujjal rendelkeznek nyugodt személyiségűek és elég jó kommunikációs készséggel bírnak. A barátaid igénylik a figyelmedet és a tanácsaidat, pontosan emiatt tartanak sokan empatikusnak.

2, Ha a második típusnak felel meg a hüvelykujjad

Ha a hüvelykujjad felső ujjperce nagyobb, mint az alsó akkor törekszel a tökéletességre. Mindig figyelsz a részletekre és ha valami nem úgy megy, ahogy eltervezted kissé feszültté válsz. Céltudatos ember vagy, aki hajt, hogy megvalósítsa a terveit. A barátaid és ismerőseid tisztelik, hogy becsületes ember vagy, akire mindig minden körülmények között lehet számítani.

3, Ha a harmadik típusnak felel meg a hüvelykujjad

Ha a hüvelykujjad alsó ujjperce nagyobb, mint a felső, akkor az azt jelenti, hogy keményen tudsz dolgozni. Emiatt persze nem könnyű az életed, de mindent megteszel, hogy sikeres emberré válj és legyőzz minden akadályt, amit az élet eléd sodort. Magabiztos és logikus gondolkodású ember vagy. Intelligenciádat sokan dicsérik, mert ötleteid mindig érthetőek és átláthatóak, ezen kívül megbízható személynek tartanak.

4, Ha a negyedik típusnak felel meg a hüvelykujjad

Ha olyan az ujjad formája, amilyen a képen, akkor nagyon érzelmes ember vagy. Képes vagy alkalmazkodni minden helyzethez, emiatt nagyon kreatív személyiség vagy. Mások művészléleknek tartanak téged, mert pontosan olyan szinten vagy nyitott a világ dolgaira, mint a művészek. Sajátos módszer alapján oldod meg a problémáidat, ami különlegessé tesz.

5, Ha az ötödik típusnak felel meg a hüvelykujjad

Amennyiben ilyen ujjal rendelkezel az azt jelenti, hogy makacs személyiséged van, mondhatni igazi uralkodó típus vagy. Sokak szerint póker arccal éled a mindennapjaidat és olyan vagy akár csak egy kőszikla. Ennek ellenére, ha valakinek valamit megígérsz azt maximálisan betartod és a barátaid számíthatnak rád. Próbálod úgy meghozni a legjobb és leglogikusabb döntéseket, hogy senkinek se legyen kára benne.

Ezek alapján neked milyen hüvelykujjad van? Oszd meg velünk.

Ezek is érdekelhetnek