Napi időjárásjelentés – 2019. szeptember 16. – Derült idő után érkezik egy gyenge hidegfront

- Hirdetés -

A kora esti órákig száraz, napos időre számíthatunk, ezt követően viszont felhősödés kezdődik. Ez lesz a közeledő hidegfront első jele. Az északi megyékben záporok és zivatarok is kialakulhatnak, a délnyugati szél pedig megélénkül az ország keleti részén.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérsékletet 6 és 14 fok között mérhetjük, míg a legmagasabb hőmérséklet eléri a 23-28 fokot.

A gyenge hidegfront következtében az arra érzékenyeknél erős, görcsös fejfájás léphet fel, valamint a rosszullétek száma is megnőhet. A szív-és érrendszeri betegséggel küzdőknél is megnőhet a szívinfarktus kockázata, emellett pedig vérnyomás-ingadozásra is számíthatnak a betegek és idősek. Az UV sugárzás a késő délutáni órákig továbbra is erős marad.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!