2022 november 29 kedd
KezdőlapCelebÍgy néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad...

Így néz ki most a kis Dávidka sírja – Szem nem marad szárazon

-

Augusztus 31-én egy országot rázott meg a szomorú hír, hogy az ismert énekes, L.L. Junior kisfiát, Dávidot halálra gázolta egy autó Zuglóban.

Dávidka a baleset idején édesanyjával volt, az ő kezei közül szabadította ki magát és rohant az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő autós elütötte őt. A mentők sokáig küzdöttek a kicsi életéért, de mindhiába, Dávidka a helyszínen életét vesztette.

A tragikus baleset után a szülők között felszínre kerültek az indulatok, közösségi oldalukon a nyilvánosság előtt estek egymásnak. A temetésre azonban a gyászoló család tagjai lehiggadtak, Junior és exfelesége, Hopp Csilla egymás támaszai voltak az egész gyászszertartás alatt.

Időközben az is kiderült, hogy a zuglói térfigyelő kamerák rögzítették a tragédiát. A zenész azonban még nem döntötte el, hogy megnézi-e a felvételeket, hisz rendkívül megrázó pillanatokat kellene átélnie. Ha azonban úgy dönt, hogy belenéz a felvételekbe, végre biztosan tudni fogja, mi történt kisebbik fiával, miként követték egymást az események, hisz minden részletet látni fog majd.

Azt, hogy szembesülni akar-e Dávidka utolsó és egyben megrázó pillanataival még nem tudni. Az viszont biztos, hogy újra átéli majd a szörnyű perceket, amikor megtudta, kisfia eltávozott az élők sorából.

Dávidka sírjánál a mai napig is égnek a mécsesek és virágok sokasága borítja végső nyughelyét. Gyönyörű és szívszaggatóan szép a kisfiú sírja.

Ezek is érdekelhetnek