2022 május 22 vasárnap
KezdőlapCelebÍgy néz ki napjainkban Demi Moore - A színésznő alkohol- és drogproblémákkal...

Így néz ki napjainkban Demi Moore – A színésznő alkohol- és drogproblémákkal küzd

-

Demi Moore Hollywood egyik legragyogóbb csillaga volt, nők milliói tekintettek rá példaképként. Aztán őt is magával ragadta valami, ami a mélybe rántotta, ahonnan azóta sem tud szabadulni. A színésznő már jó pár éve még a nyilvános eseményeken sem jelent meg. Csak a paparazzik fotóiból értesülhetünk arról, mi történik vele. A látvány azonban cseppet sem szép. A legfrissebb képek alapján egyértelműen látszik, hogy az 56 éves Demi Moore komoly problémákkal küzd.

A színésznő már ugyan beismerte, hogy kemény harcot vív önmagával azért, hogy megszabaduljon alkohol-és kábítószer függőségétől. A rendkívül sikeres színésznő sosem szenvedett hiányt semmiben, mindig is megkapta, amit szeretett volna. Mégsem fáradozik azon, hogy rendbe hozassa külsejét.

Demi Moore-t nemrégiben sikerült lencsevégre kapni, ám a látvány egyáltalán nem volt lenyűgöző. Szinte sokkolta rajongóit, hogy fest manapság a filmcsillag. Az arcára minden rá van írva, eltorzítja azt a rengeteg alkohol és drog. Összehasonlíthatatlan egykori önmagával, szinte rá sem lehet ismerni.

Bruce Willis egykori feleségéből a kábítószer szinte kiszívta az életet. Vannak azonban olyan fellépései vagy fotózásai, amelyeken megdolgoztatja a sminkmestereket és a képszerkesztőket is. Legutóbb meztelenül fotózták őt egy magazin borítójához. A stáb olyan fantasztikus munkát végzett, hogy nyoma sem volt a mostani Demi Moore-nak, a végeredmény szenzációs lett. Szinte úgy festett a színésznő, mint az 1990-es években.

Demi nemsokára megjelenteti életrajzi regényét, amelyben őszintén mesél családjáról, magánéletéről és természetesen függőségéről is. Magánéletéről olyan részleteket is megtudhatunk majd a könyvből, amelyeket eddig még soha senkinek nem árult el. Demi tizenöt éves korában nemi erőszak áldozata lett, ez is kevésbé ismert adat a színésznőről. Önéletrajzi regényében azonban erről is olvashatunk majd. Másik érdekesség, hogy amíg Asthon Kutcher, színész felesége volt, elveszített egy hat hónapos terhességet. A filmsztár az eset óta is önmagát hibáztatja, nem tudja feldolgozni a történteket, így képtelen arra, hogy válása után új életet kezdjen.

Ezek is érdekelhetnek