2022 július 4 hétfő
KezdőlapCelebÍgy nézett ki Kaley Cuoco, az Agymenők Penny-je plasztikai műtétjei előtt

Így nézett ki Kaley Cuoco, az Agymenők Penny-je plasztikai műtétjei előtt

-

Kaley Christine Cuoco 1985. november 30-án látta meg a napvilágot Camarillo-ban, Kalifornia államban. Magántanuló volt, ennek köszönhetően pedig már tizenhat évesen befejezte a középiskolát. Kaley már fiatalkora óta színészkedik, feltűnt reklámokban is és sorra kapta a kisebb szerepeket.

Már hat éves korában modellkedni kezdett és hat különböző Barbie reklámban is szerepelt. Az első nagy szerepe az 1992-es Quicksand: No Escape mozifilmben volt.

Az Agymenők előtt még láthattuk őt a Bűbájos boszorkák című sorozatban is. Néhány epizódban alakította Billie Jenkinst, 2005 és 2006 között. Ma visszanézve azokat a részeket, jól kivehetők lennének a különbségek. Az Agymenők 2007-ben indult hódító útjára, amikor Kaley még csak huszonkét esztendős volt. A világhírnevet is a sorozat hozta meg számára és mindössze egy évvel később már filmszerepet is kapott. Karrierje szép lassan épült és már tinédzserként is ráléphetett arra a bizonyos vörös szőnyegre.

Kaley 2002-ben szerepet kapott a Pimaszok, avagy kamaszba nem üt a mennykő című szituációs komédiában, amiben egyébként Katey Sagal oldalán láthattuk. Külön érdekesség, hogy az Egy rém rendes Peggy-je alakította Penny édesanyját az Agymenőkben is.

A színésznő két évig titokban járt Johnny Galeckivel, az Agymenők Leonard-jával. A pár 2009-ben szakított egymással. 2013-ban férjhez ment Ryan Sweeting, teniszjátékoshoz, ám 2015 szeptemberében közös megegyezéssel el is váltak.

2016-ban ismerkedett meg Karl Cookkal, akivel aztán 2018-ban házasságot kötöttek és azóta is egy párt alkotnak.

A hírességek körében nem meglepő, ha plasztikai sebészhez fordulnak, hogy kijavíttassanak néhány hibát vagy próbálják megőrizni fiatalságukat. Vannak, akik nem szívesen beszélnek arról, milyen beavatkozásokon estek át, de olyanok is vannak, akik nem szégyenlik, hogy megműttették magukat. Kaley Cuoco, az Agymenők Penny-je utóbbiak táborát erősíti, aki nyíltan beszélt arról, hogy nemcsak egyszer, hanem több alkalommal is kés alá feküdt annak érdekében, hogy úgy nézzen ki, ahogy most ismerjük.

A színésznő nem volt elégedett önmagával, ezért már tizennyolc évesen felkeresett egy plasztikai sebészt. Cuoco elmondta, hogy ekkor még csak az orrát műttette meg, majd következett a többi beavatkozás.

“Bármennyire is szeretné az ember szeretni önmagát… sajnálom, de jól is akar kinézni. Nem hiszem, hogy egy férfi vagy a társadalmi nyomások miatt kellene az embernek kés alá feküdnie, de ha ez ad magabiztosságot, akkor miért is ne? Fantasztikus érzést adhat.”

“Évekkel ezelőtt megcsináltattam az orromat és a melleimet és ez volt életem legjobb döntése. Legalább annyira jól akarsz kinézni kívülről is, amennyire szereted magad belülről. Nem gondolom, hogy ezt egy pasi miatt kéne megtenned vagy bárki másért. Viszont az fantasztikus érzés, ha ettől te magabiztosabb leszel” – vallotta be. Emellett pedig igyekszik karban tartani testét is. “Kipróbáltam a spinninget, a futást, a sima jógát és a pilatest is, majd rátaláltam a hot jógára és egyből bele is szerettem. Sokszor nagyon nehéz felkelnem és edzenem, de mikor túl vagyok rajta, hihetetlenül jól érzem magam. Mivel már nem vagyok 21, sokkal többet kell tennem az alakomért, így a minden napom része lett az edzés és a helyes táplálkozás is” – mondta a színésznő néhány évvel ezelőtt.

Szerintetek a műtétek előtt vagy most néz ki jobban?

Ezek is érdekelhetnek