2023 március 27 hétfő
KezdőlapCelebÍgy néznek ki napjaink legdögösebb nagymamái akikhez te sem a főztjükért járnál...

Így néznek ki napjaink legdögösebb nagymamái akikhez te sem a főztjükért járnál fel.

-

Amikor valaki kimondja azt a szót nagymama, többnyire olyan idősödő hölgyek jutnak az eszünkbe, akik otthonkában járkálnak, nagy szemüveget viselnek, hangosabban beszélnek, és a konyhában sürögnek-forognak. Nos a mai világban, mindenki megváltozik, így a nagyik megjelenése sem olyan, mint régen. Akadnak nagyon csinos, korukat meghazudtoló nők is, akik 2-8 unokával büszkélkedhetnek, ám ezt mégsem mondja meg róluk senki. Mai cikkünkben olyan nőket gyűjtöttünk össze, akik a világ legnépszerűbb nagymamái címet viselik. Valószínű lesz egy-két ember, akik irigykedve nézik majd őket.

1, Zaklina Berrido Pisano – 51 éves.

1 34

Az olasz származású hölgy egy nagyon népszerű blogger, aki otthon van a divat minden háza táján. Sokan nem hiszik el róla, hogy már gyerekei, sőt unokái is vannak.

2 34

Pedig két lány unokája rendszeresen látogatja a népszerű mamit, akit mindig megnéznek az utcán, mikor velük együtt sétál az utcán.

3 24

Testét és megjelenését, bármelyik 30 éves megirigyelhetné.

4 20

2, Yasmina Rossi – 63 éves.

5 20

Yasmina egy 63 éves divatmodell, aki 40 évesen került be a divat világába. Külseje megnyerő és nagyon fiatalos, saját korát meghazudtolóan néz ki. Rengeteg divatmárka szeretne vele együtt dolgozni, mivel valóban úgy néz ki, mint egy 20-30 éves modell. Egyetlen képe sem esik át semmiféle retusáláson, ugyanis nincs rá szüksége.

6 15

Egy interjú keretein belül elárulta, hogy soha nem félt attól, hogy egy nap megöregszik, mert ez az élet rendje. Azért választotta ezt a szakmát, hogy megmutassa a korabelieknek, nem kell lemondani az álmaikról. Elmondása szerint mi döntjük le, hogy hány évesnek érezzük magunkat.

7 18

Yasmina úgy tartja karban magát, hogy csak zöldséget, és halat eszik. Kerüli a lisztet és a gyorséttermi kajákat, no meg a cukrot. Számára ez nagyon fontos.

8 18

3, Melissa – 63 éves.

9 15

Melissa egyébként lazán úgy néz ki, mint egy 40 éves nő, pedig valójában, ahogy fentebb említettük 63 éves. Ennek a karakteres hölgynek, 8 igen jól olvastad nyolc unokája van, akiket egytől-egyig imád.

10 30

Azt mondta, hogy sosem használt semmiféle hidratálókrémet, vagy retinol tartalmú gyógyszereket ahhoz, hogy ilyen legyen a megjelenése.

11 26

Ő úgy tartja magát fitten és fiatalosan, hogy rendszeresen sportol és egészségesen táplálkozik.

12 23

4, Christie Brinkley – 64 éves.

13 20

Tudjuk, hogy ezzel az információval mindenkit meg fogunk lepni, de ő valóban 64. Neve onnan lehet ismerős, hogy több híres filmben is szerepelt már, például az 1983-as „Családi vakációban”.

14 19

Egyszer azt mondta, hogy minden egyes reggelt egy pohár meleg vízzel valamint citrommal indít és egészségesen táplálkozik.

15 16

Christie egyébként vegetáriánus, így minden jöhet, ami zöldség vagy gyümölcs.

16 15

5, Elena Sanzharovskaya – 55 éves.

17 15

Elena egy 55 éves fitnesz edző, aki él hal ezért a sportért. Instagramját csupán fél millió ember követi, akik arra várnak,hogy újabbnál újabb képeket, videókat osszon meg. Amúgy nem lepődünk meg, hogy ennyien bálványozzák, hiszen ki ne akarna 55 évesen ilyen jól kinézni?!

18 15

A talpraesett nagymama egy igazi brandet húzott fel a saját testalkatára, aki saját weboldalt is készíttetett hozzá. Mivel ilyen nagy népszerűségnek örvend, többször hívják talk showkba, ahol magáról és karrierjéről mesél.

19 13

Nektek is ilyen fitt a nagyitok?

Ezek is érdekelhetnek