2022 december 5 hétfő
KezdőlapCelebÍgy néznek ki napjainkban Hollywood leghíresebb ikerpárjai

Így néznek ki napjainkban Hollywood leghíresebb ikerpárjai

-

Két dolog tette felejthetetlenné a 80-as és a 90-es éveket, ami nem más, mint a jó filmek, és a híres ikerpárok. Akkoriban Hollywoodban nagyon sok ikerpár megfordult, akik ugyan már nem szerepelnek a mozivásznon és a TV képernyők előtt, de nagyon jó és vicces pillanatokat hoztak el nekünk évekkel, évtizedekkel ezelőtt. Vegyük csak például az Olsen vagy a Sprouse ikreket, akik remek sorozatokban kaptak főszerepeket, melyeknek inkább vicces hangvétele volt, mint komoly. Viszont ma már sehol sincsenek, visszavonult, nyugodt életet élnek, távol a színészi pályától. Rajtuk kívül persze több ikerpár is jelen volt, akiket ma elhoztunk nektek, és elmondjuk mit is csinálnak most a való életben.

1, Mary-Kate és Ashley Olsen

Mary-Kate és Ashley Olsen volt a 90-es és a 2000-es évek legnépszerűbb ikerpárja. Karrierjük a “Bír-lak” című sorozattal kezdődött, ahol Michelle Tanner szerepét alakították. A nézők nem jöttek rá, hogy egyszer Ashley egyszer pedig Mary-Kate van a képernyőn. A Lányok utána több közös filmben is játszottak, majd 18 éves korukban végleg búcsút intettek a filmvilágnak. New Yorkba költöztek és divatcéget alapítottak.

2, Dylan és Cole Sprouse.

Cole és Dylan Sprouse nagyon népszerűvé vált a Disney Channel egyik sorozatában a Zack és Cody életében. Később egy spinoff sorozatban is játszottak, melynek címe Zack és Cody a fedélzeten. Az ikrek később már nem szerepeltek több filmben vagy sorozatban, ám most visszatértek a rivaldafénybe. Cole a népszerű “Riverdale” sorozatban játszik már 2017 óta, Dylan pedig a 2017-es “Dismissed” filmben kapott főszerepet.

3, Tia és Tamera Mowry.

A Mory ikrek először a “Sister, Sister” című sorozatban tűntek fel 1994 és 1999 között. Később számos TV-projektben vettek részt együtt és külön-külön is. Mindkét lánynak van már férje, sőt gyermekei is. Mindketten Kaliforniában élnek.

4, Blake és Dylan Tuomy-Wilhoit.

Blake és Dylan első és utolsó szerepe a “Bír-lak” című sorozatban volt, mikor Alex és Nicky szerepét játszották el 1992 és 1995 között. Mindkét fiú hangmérnökként dolgozik a filmvilágban.

5, Tiffany és Krystle Mataras.

Tiffany és Krystle több filmben is játszott már, ám a legismertebb filmjük a “Problem Child 2” volt 1991-ben. Ikerlányokat alakítottak, akik mindig próbáltak valamit eladni. A lányok ezek után visszavonultak és nyugodtabb valamint hétköznapibb életet élnek.

6, Brittany és Cynthia Daniel.

Brittany és Cynthia, Jessica és Elizabeth szerepével vált ismertté a “Sweet Valley High” című sorozatban 1994 és 1997 között. Brittany-nak nem ez volt az első szerepe, mivel már korábban is szerepelt néhány filmben. Ő folytatta a színészi pályát egészen addig, míg meg nem házasodott. Cynthia ezzel szemben elhagyta a színészi pályát és fotósként helyezkedett el.

7, Benji és Joel Madden.

Az ikrek 1996-ban alapították meg a Good Charlotte nevű pop-punk együttest. A zenekar a 90-es években és 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendtek. A Madden testvérek az ausztrál “The Voice” című műsor mentorai is. Joel, Nicole Richie férje már 2010 óta és 2 közös gyermekük született, Benji pedig Cameron Diaz férje.

8, Lisa és Louise Burns.

Lisa és Louise a “Ragyogás” című film ikerlányait alakították 1980-ban. Szerepük nagyon emlékezetes volt, ám ezután befejezték a színészi pályát. Normális életet kezdtek élni távol a reflektorfénytől. Lisa az egyetemen irodalmat tanult, Louise pedig mikrobiológus lett.

Nektek melyik a kedvenc ikerpárotok a 80-as, 90-es évekből?

Ezek is érdekelhetnek