2022 október 2 vasárnap
KezdőlapÉrdekességekÍgy néznének ki kedvenc filmjeink szereplői, ha Disney karakterek lennének!

Így néznének ki kedvenc filmjeink szereplői, ha Disney karakterek lennének!

-

Sokan úgy vélik, hogy a Disney filmek csak az animációkhoz passzolnak. Ám ez hatalmas nagy tévedés. Isaiah Stephans nevű művész bebizonyítja, hogy a rajzfilm figurák sikeresen helyettesíthetik az ikonikus színészeket, és azok díjnyertes filmjeit.

Összegyűjtöttünk néhányat közülük, hogy alátámasszuk igazunkat.

Szerelmünk lapjai – 2004.

A történet 1940-ben játszódik. Egy karneválon, Seabrook Island-on Dél-Karolinában a helybéli, falusi Noah Calhoun meglátja a 17 éves Allie Hamiltont és első pillantásra beleszeret. Allie folyamatosan visszautasítja a fiú kitartó próbálkozásait addig, amíg két jóbarátjuk össze nem hozza őket.

Titanic – 1997.

1912-ben a jómódú, Rose édesanyjával, Ruth DeWitt Bukaterrel és vőlegényével, Caledon Hockley-val száll fel a Titanic fedélzetére. Rose látni sem bírja zsarnokoskodó vőlegényét, és torkig van anyja erőszakosságával is, mellyel őt ebbe a házasságba akarja kényszeríteni. Más kiutat nem látván ki akarta oltani saját életét, de Jack Dawson ezt megakadályozza. Innentől fogva indul be egy szerelmi történet, melyet súlyos tragédia követ.

“Rómeó és Júlia”, 1996

A film története nagy vonalakban megegyezik a Shakespeare-i történettel, attól eltekintve, hogy modern környezetben játszódik. A leglényegesebb változtatás a végkifejlet: Júlia akkor ébred fel, amikor Rómeó épp a mérget issza, végső monológját pedig elhagyták, így szótlanul oltja ki saját életét.

A vasálarcos – 1998.

XIII. Lajost a dölyfös XIV. Lajos követi a trónon, akinek uralkodása alatt egész Franciaország éhezik. A király az egykori testőrének, Athos fiának menyasszonyát szemeli ki ágyasául. Athos, Porthos és Aramis ki akarja szabadítani a király börtönében raboskodó rejtélyes foglyot, aki nem más, mint ikertestvére. A népet sanyargató király helyett őt akarják trónra ültetni.

“New York bandái” – 2002.

A film az 1860-as években, Manhattan déli részén játszódik. A történet szereplőinek otthona az Öt Pont, Amerika egyik legszegényebb környéke, ahol folyton rivális bandák vívtak csatát az utcák feletti hatalomért.

Kapj el, ha tudsz – 2002.

Ifjabb Frank William Abagnale 16 évesen elszökött otthonról, majd a Pan American Airlines másodpilótájaként kezdett el dolgozni. Georgiában gyermekorvosként praktizált, ügyvédként pedig Louisianában tevékenykedett. Profi csekkhamisító és szélhámos volt. Több millió dollárt szedett össze 19 éves koráig. Elfogása után az FBI csekkhamisítási részlege alkalmazta. Napjainkban vezető pénzintézetek biztonsági szakértőjeként dolgozik.

A Nagy Gatsby, – 2013.

A történet az 1920-as évek Amerikájában játszódik. A főhős Nick Carraway, egyúttal a történet mesélője szanatóriumba kerül, ahol szeszes ital problémák és depresszió miatt kezelik. Orvosa tanácsára elkezdi leírni betegségének történetet.

A visszatérő – 2015 .

A film középpontjában egy Hugh Glass (DiCaprio) nevű férfi áll, aki bosszút akar állni egyik társán, miután az kioltotta fia életét, majd vele is végezni akart, végül magára hagyta reménykedve, hogy eltávozik az élők sorából. A medvetámadáson átesett férfi hegyen, erdőn, folyón, sárban kúszik, hogy bosszút állhasson…

A Wall Street farkasa – 2013.

A film a pénzügyi világ ördögi körét, a pénz hajszolásának végtelen abszurdját állítja középpontba Jordan Belfort emlékiratait nyomon követve, aki a tőzsdepiac gátlástalan szélhámosaként „a Wall Street farkasa” becenevet kapta.

Ezek is érdekelhetnek