2022 július 6 szerda
KezdőlapCelebÍgy reagáltak a magyar hírességek Schobert Norbi videójára

Így reagáltak a magyar hírességek Schobert Norbi videójára

-

Schobert Norbi néhány nappal ezelőtti videójával számos magyar celebnél kiverte a biztosítékot.

Schobert Norbi élővideós bejelentkezése ugyan nem szokatlan tőle, de az, amit nemrégiben ezalatt mondott az már annak számít. Norbi azt állította, hogy a nők rontják el a házasságokat azzal, hogy szülés után nem tudnak lefogyni.

“Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi vonzalma ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy az önsegítő filmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a vonzalom miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.”

A fitneszguru mellett természetesen kiállt felesége, Rubint Réka és lánya, Lara, valamint egészen meglepő módon Dér Heni is.

A hírességek nagyobbik része azonban teljesen kikelt magából Norbi szavainak hallatán, számos celeb videót készített, mások pedig egy-egy posztban mondta el, mit gondol Norbiról és hogy miért is felelőtlenség ilyen dogokat állítani.

A hírességek reakciója Tóth Gabival és Krausz Gáborral kezdődött. Az énekesnő és férje egyöntetűen kijelentették, hogy Norbi butaságokat beszél, illetve elmagyarázták azt is, hogy miért. A sztárséf pedig nyomdafestéket nem tűrő szavakkal jellemezte a fitneszgurut. Konkrétan nárcisztikus f…kalapnak nevezte őt.

Tóth Gabi pedig szintén élő videóval jelentkezett be és magyarázta el Norbinak, hogy miért nincs igaza.

Csuti, Kulcsár Edina férje azt is elárulta, hogy ő már abban az időben véget vetett a Norbival való együttműködésnek, amikor Edinát túlsúlyosnak nevezte üzleti partnere. Felesége ugyanis várandós volt, amikor Schobert ezt a kijelentést tette.

“Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a posztot, mert nyilván az volt a célja a videódnak, hogy beszéljenek róla, de megírtam, mert van egy határ amit most nagyon átléptél Norbi és annak ellenére írom ezt, hogy nagyon tisztelem és becsülöm amit elértél! Hol is kezdjem? 🤔 Régebben volt egy együttműködésünk, amit ugye azért szüntettél meg idő előtt, mert szerinted Edina nagyon meghízott ( VÁRANDÓS VOLT), már akkor furcsálltam az emberi hozzáállásodat, de üzletileg el tudtam fogadni. Aztán megláttam Berki “könyvében”, (nem nem vettem meg, mutatták) hogy ti voltatok az egyik, vagy talán az egyetlen főtámogatója, már akkor elgondolkodtam, hogy emberileg, hogy tudtok egy ilyen hazug, aljas kiadványban szerepet vállalni, de úgy voltam vele, hogy valószínű nagy lesz a hírértéke, ezért ezt is elfogadtam! A mostani eszmefuttatásodtól viszont egyenesen felfordult a gyomrom! Én igenis -és szerintem ezt nagyon sok férfitársam nevében mondhatom-, hogy szerelemből kívánom a feleségemet most is amikor van rajta +12 kg. Sőt, +20-szal is kívántam! Felnőtt ember létedre, hogy mondhatsz ilyet, hogy “dongölő léptekkel érkezik meg a hálószobába”? Kínszenvedés? Nem, nem az! Sőt…elég álszent lenne a szerelem fogalma, ha csak a testiség számítana ahogyan azt te állítod! Réka teste gyönyörű és példaértékű -emelem kalapom amennyi melót beletett -és lehet mindannyian jobban jártunk volna ha egy olyan releváns személy fogalmaz meg ezzel kapcsolatban számottevő véleményt, aki túl van pár szülésen… és nem te! Fogadd el, hogy nem mindenkinek van rá ideje, lehetősége, motivációja vagy egyszerűen csak kedve mindent de mindent megtenni annak érdekében, hogy a várandóssága alatt megőrizze -idézem- “a lánykori súlyát”! Férfitársaim nevében kikérem magamnak az általánosított véleményed és én kérek elnézést a nőktől! Higgyétek el, nagyon sokan nem vagyunk ilyenek és nem így gondolkodunk ahogyan Norbi, akinek ezek szerint csak a testiség számít.
Még szerencse, hogy Réka nem így gondolkodik… remélem, hogy ez csak egy rosszul megfogalmazott figyelemfelkeltő valami akart lenni de félek, tévedek… További szép estét kívánok, megyek rendelek egy pizzát!😅”

Szebeni István úgy gondolja, hogy nem kell megsértődni, véleménye bárkinek lehet.

“Húúú, áll a bál! Schobert Norbi posztja kiverte a biztosítékot.
Én azt hiszem, hogy egy olyan országban, ahol imádunk jókat kajálni, hozzátartozik a kultúránkhoz, mindenki maga döntse el, hogy neki, mi a jó.
Egyébként én sem tudom elképzelni a sült kolbászt, jó finom, puha fehér kenyér nélkül, na meg a halászlevet sem.😀😂
Szerintem megsértődni sem kell, mindenki éljen úgy, ahogy akar, aztán kész! Mindenesetre küldök Nektek egy kis halászlevet, még maradt!😂👍👑
Ti mit gondoltok erről az ügyről, írjátok ki, kíváncsi vagyok!!!
Ölelés❤️”

Kajdi Csaba pedig a tőle megszokott humorral tiporta el Schobert Norbit.

Oláh Gergő felesége ötven kiló volt, amikor az énekes beleszeretett. Most 68 kilogramm, de ugyanúgy szereti, mint több, mint tíz kilóval könnyebben, sőt…

Dopeman: “Az első számú közellenség Norbi”

Dombóvári Istvánra pedig azért akadt ki a fitneszguru, mert hatalmas fogyása után visszaszaladt rá pár kiló.

“Amikor visszajött pár kiló, Norbi megharagudott rám.”

Norbi egy nappal később ismét bejelentkezett és közölte, hogy nem kér bocsánatot azért, amit ki mert mondani.

Ezek is érdekelhetnek