2022 október 3 hétfő
KezdőlapEgészségÍgy teszi tönkre a testet az alkohol. Ez a nő csak 35...

Így teszi tönkre a testet az alkohol. Ez a nő csak 35 éves! Napi 24 doboz sört ivott.

-

Nem nehéz olyan sörbarátokat találni, akik akár minden nap képesek legurítani 1-2 üveggel. Egy ártatlan sörözés a haverokkal, vagy egy fárasztó nap utáni lazítás komoly problémává válhat, hiszen könnyű elveszíteni a határt.

A 35 éves nő naponta 24 dobozzal ivott meg. Igen, az egy kartonnyi. Beverly Pickoker számára a sörözés függőséggé vált. Nála is egy húzós nap utáni lazítással kezdődött. Így akarta eltompítani a problémák okozta lelki fájdalmat. Az alkohol a stresszcsökkentés eszközévé vált.

Napról napra közelebb került a tragédiához. Volt egy pont, amikor szeretett volna hátat fordítani az egésznek, de már képtelen volt megtenni. Elvesztette az uralmát a függősége és az egész élete felett. Pedig lett volna kiért harcolni. Négy gyermeke volt, de az ital erősebbnek bizonyult, mint a gyermekek iránti szerelme.

Harminc éves sem volt, amikor már komoly gondjai voltak az itallal. Egészségügyi állapota rohamosan romlott. Májzsugorodás okozta a vesztét. A fiatal, harmincas lány egy idős asszony testében ment a másvilágra.

Fogai elrohadtak, majd kihullottak. Bőre megsárgult és képtelen volt összefüggő mondatokban beszélni. A legegyszerűbb tevékenységek is kihívássá váltak a számára. Rohamok gyötörték. Nem lehetett felügyelet nélkül hagyni.

Élettársa támogatta őt és nem hagyta el a nehezebb pillanatokban sem. A férfi döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a fotókat, hogy megmutassa a világnak, mit művel az ital az emberi testtel. Úgy vélte, hogy ezzel másokat segíthet, vagy elrettenthet.

Hihetetlen, hogy ez a nő csak 35 éves.

2014. augusztusában halt meg. Négy gyermeket hagyott maga után.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek