2022 május 22 vasárnap
KezdőlapCelebÍgy változtak meg a Dr. House sorozat szereplői az évek során -...

Így változtak meg a Dr. House sorozat szereplői az évek során – Íme a képek

-

Nincs olyan ember, aki ne ismerné a “Dr. House” című kórházi sorozatot. A FOX csatornán 2004-ben indult útjára a viccekkel és humoros jelenetekkel tarkított sorozat, de Magyarországon csak rá két évre, vagyis 2006-ban kezdték el sugározni. Minden egyes évad óriási népszerűségnek örvendett pontosan ezért nem is annyira meglepő, hogy 8 évadon át futott.

A főszereplő Dr. Gregory House, aki egy zseniális elme, sok dologban hasonlít az Arthur Conan Doyle által létrehozott Sherlock Holmeshoz. Általában olyan elméletekkel és hipotézisekkel áll elő, amit csapata és a kórház igazgatója is vitathatónak talál. Elég magának való személyiség, akinek nincs sok barátja, és általában akkor is kimondja, amit gondol, ha azzal megbánt valakit. A sorozat harmadik évada során House csapata szétszéled, ám néhányuk egy-egy részben újra feltűnik.

A sorozat, mindenki nagy bánatára 2012-ben véget ért, a főszereplőkről pedig azóta nem igazán lehet hallani. Viszont mostani posztunkat azért, hoztuk létre, hogy bemutassuk hogyan is néznek ki most.

Ő volt a kórház igazgatója, név szerint dr. Lisa Cuddy, aki állandó jelleggel konfrontálódott House-al. Beszélgetéseiken többször jókat derült a nagy érdemű közönség.

Az igazgatónőt alakító színésznő, Lisa Edelstein májusban fogja betölteni 54. életévét, és a sorozatnak köszönhetően kettő díjban is részesült.

House három fős csapatának egyik tagja Dr. Eric Foreman volt, ő is az első három évadban szerepelt.

Omar Epps a sorozat révén óriási népszerűségre tett szert és Instagramon több, mint 735 ezren követik mindennapjait és életét. Csodaszép párjával többször készít képet, amit szintén megoszt a közösségi oldalon.

A képen Dr. Robert Chase látható, aki talán az egyik legjóképűbb orvos volt a sorozatban.

Az évek során levágatta hosszú haját és februárban betöltötte a 41. életévét. Szerintünk még mindig nagyon szívdöglesztő.

A férfi nézők számára Dr. Allison Cameron volt az istennő. Ő volt a csapat harmadik tagja, aki egy fiatal, okos és nagyon csinos doktornő.

Jennifer Morrison a sorozat óta nagyon felkapott színésznő lett, és még indig olyan szép mint a sorozat alatt. Annak ellenére, hogy betöltötte a 41-et még mindig fiatalos megjelenése van.

Dr. James Wilson volt az egyetlen olyan orvos a kórházban, meg az egész sorozatban, aki valóban House barátja volt. Tény, hogy nem legjobb barátok, de jól megvoltak egymással. Jobban, mint a többi kollégával.

A színész, név szerint Robert Sean Leonard, ma már 52 éves de már visszavonult a filmiparból. Annak ellenére, hogy a80-as évek óta színészkedett mégis ez volt élete egyik legmeghatározóbb és legismertebb szerepe.

Mit is mondhatnánk a jó öreg Dr. House-ról, amit nem tudtok? Beszólásaival mindenkit meg tudott nevettetni, és mind a mai napig emlegetik a rajongók híres, neves szerepét.

A dokit alakító Hugh Laurie már elmúlt 61 éves, de már nem vállal szerepeket, inkább a hobbijának él, ami nem más mint, a zenélés. Pályafutását humoristaként kezdte, és a sorozatban alakított szerepe miatt Golden Globe díjban részesült.

Na mit szóltok?

Ezek is érdekelhetnek