2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekII. Erzsébet királynő olyan céget tüntetett ki, ami miatt rengetegen felháborodtak

II. Erzsébet királynő olyan céget tüntetett ki, ami miatt rengetegen felháborodtak

-

Vannak párok, akiknek egy bizonyos idő után már nem elegendő a hagyományos koitálás. Ilyenkor valamilyen tárggyal vagy más helyszínen történő együttléttel próbálják felpezsdíteni a kapcsolatot. Az interneten megannyi eszközt, játékot lehet találni, ami alkalmas arra, hogy a párok egy kis izgalmat vigyenek az aktusokba. Persze ezt mind a mai napig fenntartással kezelik az emberek, és sokan nem is szeretnék, ha kitudódna, efféle eszközökkel teszik érdekesebé a fizikai kontaktot.

Most a Lovehoney néven ismertté vált brit cég vállalkozói díjat kapott II. Erzsébet királynőtől. Egyes források szerint az elismerést azért kapták meg, mert az elmúlt hat esztendőben drasztikus növekedést értek el a tengerentúlon.

Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy míg hat évvel ezelőtt 5 milliárd forintnak megfelelő fontot produkáltak, addig most 23 milliárd forintot termelnek ki. Ez az érdem viszont azt is jelenti, hogy a későbbiek folyamán a termékeken, fehérneműkön a “Királynő Díjának emblémáját” is feltüntethetik.

A cég olyannyira sikeres, hogy ezt a díjat már másodjára zsebeli be. Az elsőt, még 2016-ban szerezte meg. Debbie Bond a vállalat kereskedelmi igazgatója úgy fogalmazott:

“Őfelsége a Lovehoney csodálatos támogatója”

Ezek is érdekelhetnek