2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebII. Erzsébet mélységesen felháborodott: Személyes támadásnak vette Harry herceg szavait

II. Erzsébet mélységesen felháborodott: Személyes támadásnak vette Harry herceg szavait

-

A minap megírtuk, hogy Harry herceg újabb interjút adott, mely során mesélt gyermekkoráról, édesanyja elvesztéséről és arról, hogyan dolgozta fel a halálát. Az őt ért nehézségekről, depresszióról, függőségekről Oprah Winfreyvel beszélt a “The Me You Can’t See” című dokumentumfilm sorozatban.

Mint minden hír, úgy ez is hamar eljutott a királynőhöz és bizony nem nagyon tetszett neki, miket mondott unokája. A kritikát mondhatni személyes támadásnak vette.

Egyes források szerint II. Erzsébetet mélységesen bántotta, sőt mondhatni megsértette, Harry herceg nyilvános interjúja, amit Oprah Winfreynek adott. Különösen bosszantotta, hogy bírálja fia, Károly herceg nevelési módszereit.

Harry és a királyi család kapcsolatát gyakorlatilag egy hajszál tartja, így elképzelhető, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban. Aki lemaradt volna, annak elmondjuk, hogy Harry nem csak a szeszes italhoz nyúlt azért, hogy feldolgozza édesanyja elvesztését, hanem erősebb szerekhez is. Állítása szerint a királyi család nem foglalkozott depressziójával és szorongásával.

Harry elmesélte, hogy apja neki és testvérének azt mondta, neki is így kellett élnie, ezért nekik is így kell. Ez butaság – Az, hogy Ő szenvedett, nem jelenti azt, hogy a gyerekeknek is ugyanúgy kell. Valójában pont ellenkezőleg. Meg kellene mindent tennie azért, hogy azok a sérelmek őket ne érjék. Ezen kívül Harry gyűlölt minden nyilvános eseményt, ezért mindig egy “álarcot” tett fel és azt mondta, “akkor kezdjük”.

Harry azt is elmesélte, hogy Meghan saját magával szemben akart merényletet elkövetni, hogy megszabadítsa magát attól a nyomástól, amit a család rákényszerített. Amikor Harry megtudta, megpróbált segítséget kérni a családtól, de ők nem figyeltek rá.

“Négy évet töltöttünk azzal, hogy működőképessé tegyük a családunkat a családdal. Mindent megtettünk, hogy ott maradhassunk, és folytathassuk a szerepet és a munkát. Meghan azonban szenvedett.” – mondta Harry.

“Amikor meghoztam a döntést, miszerint elhagyjuk a palotát a család azt mondta nekem, hogy ezt nem tehetem. Én megkérdeztem, hogy milyen rosszul kell magát éreznie a feleségemnek, hogy elmehessünk?”

A Mail on Sunday szerint Károly reméli, hogy fiával kibékülhetnek, ám kapcsolatuk még mindig pattanásig feszült.

Ennek a konfliktusnak biztos lesz még folytatása. Vajon meddig lehet ezt húzni?

Ezek is érdekelhetnek