2022 július 4 hétfő
KezdőlapEmberekIkrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el...

Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? Ezeket a párkapcsolati hibákat követed el rendszeresen

-

A levegő jegyű embereknek számos pozitív tulajdonságai vannak, amelyekkel könnyedén elcsábíthatsz másokat. Vannak azonban olyan részei is a személyiségednek, amelyekkel elijesztheted a jó partit.

Laza vagy, barátságos és nyitott. Minden érdekel, ami körülötted zajlik, ezért könnyedén és tudatosan ismerkedsz. Nőként elérhetetlen és megfoghatatlan vagy, aminek a legtöbb pasi képtelen ellenállni.

Mi a baj?

Szereted a szabadságot. Könnyű veled együtt élni, de a szabadságvágyadat tudni kell kezelni. A vízöntő kifejezetten nehezen áll le valaki mellett. Ettől függetlenül mind vágytok egy komoly, kiegyensúlyozott kapcsolatra, de nem tudod eldönteni, hogy a szingliség vagy a család a fontosabb.

Nem vagy kifejezetten kitartó jegy. Azt sem lehet mondani, hogy precíz vagy. Ez azért van mert mindenbe belekapsz, minden érdekel…egy ideig. Ezt a partnered nem fogja díjazni, főleg ha olyan valakivel élsz együtt, akinek lételeme a pontosság, rendszerezés, áttekinthetőség.

Nehéz veled tervezni, mert néha magad sem tudod, hogy mit akarsz. Néha azt érzed, hogy a komoly kapcsolat egy akadály, ami egy erős, belső feszültséget szít benned.

Szereted az igazad bizonygatni. A vízöntők foggal-körömmel ragaszkodnak az igazukhoz. Az ikrek hajlandó kompromisszumra. A mérleg valahol a kettő között áll. Domináns, határozott személyiség vagy, akik nem félnek nyíltan konfrontálódni.

Gyakran fecsegsz, és mindent képes vagy megmagyarázni.

Könnyen megsértődsz. Olyan dolgokkal is meg lehet bántani, amit mások észre sem vesznek. A mártírkodás sem idegen a számodra. Szóval ha épp meg vagy sértődve és eluralkodik rajtad a pesszimizmus, akkor elég nehéz veled együtt élni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

bien

Ezek is érdekelhetnek