2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberekIlyen egy üzletasszony teste tele tetoválásokkal és azok nélkül - Megdöbbentő a...

Ilyen egy üzletasszony teste tele tetoválásokkal és azok nélkül – Megdöbbentő a különbség!

-

Adrianna Eisenbach a “Queens of Life” elnevezésű programban vett részt, ami által nagy ismertségre tett szert az emberek körében. A nő szinte egész testét tetoválások borítják, a piercingekről már nem is beszélve. A műsor egyik célja a figyelemfelkeltés volt, a meghökkentő stílusú emberek pedig kitűnően kielégítették ezt a feltételt.

A “Queens of Life” tetovált hősnője kétségkívül magára vonzza az emberek tekintetét. Színes frizura, félig leborotvált fej, tetoválások és piercingek. Kell ennél több?

Adrianna Eisenbach több, mint 75 ezer követővel rendelkezik az Instagramon. Egyik bejegyzésében ezt írja:

“Öltözzünk, ahogy akarunk, tetováljunk, ahogy akarunk, vagy úgy működjünk és formázzunk, hogy kedvünkre tegyünk. Mindenki azt mondja, hogy a szeretet önmagunknál kezdődik, majd következik a többi ember, a szerelem, a kiválasztott, akinek nemcsak a külső a fontos és nem menekül el. Őrültnek lenni elfogadott, sőt az emberek imádják.”

Évekkel ezelőtt a wrocławi üzletasszony még teljesen másként nézett ki. Közösségi oldalán Adrianna olyan fotókat osztott meg magáról, amikor még nyoma sem volt a tetoválásoknak. A képeken szinte rá sem lehet ismerni az üzletasszonyra.

Adrianna ezt írta magáról közösségi oldalán:

“Így volt … 2017 december és 2020 december. Apró, vékony, mindig mosolygós … Nos, 160 centiméteres magasság, körülbelül 50 kilogramm, de álmodtam a tetoválásokról. Nos, két év alatt tetováltam, és az arcomat sem hagytam ki. Azonban még nem vagyok készen, még teljes a kép.”

Adrianna Eisenbach elmondta, hogy nem akar leállni és további tetoválásokat tervez :

“Elégedettnek érzem magam, ezért mosolygok és örülök. Akinek nem tetszik, amit csinálok, ne nézzen rám. Vannak azonban olyanok, akiket inspirálok. Mennyibe került az egész testem tetoválása? Ezt nem is tudom és nem is akarom tudni. Senki nem számolja össze, hogy mennyi pénzt költ cigarettára, alkoholra vagy szerencsejátékra, így én sem számoltam össze, hogy mennyibe kerültek a tetoválásaim. Tehát a döntésem az volt, hogy nem bulizok, csak tetováltatok.”

Az internethasználóknak gondjai voltak a nő felismerésével. Ugyanakkor örültek Adrianna metamorfózisának. A hozzászólások is megerősítik őt, hiszen tetoválásokkal és anélkül is gyönyörűnek találták.

“Az első fotón egy gyönyörű nőt, a másodikon egy gyönyörű, magabiztos nőt látok, aki tudja mit akar és meg is valósítja azt. 🤩”

“Csinos lány” 😍

“Nagyon jól bírja a fájdalmat, 👏ezért csodálom őt. A tetoválások hosszú órákig tartottak és rendkívül fájdalmasak.”

Nektek melyik Adrianna tetszik jobban?

Ezek is érdekelhetnek