2022 június 25 szombat
KezdőlapCelebIlyen gyönyörű nő Robert Downey Jr. felesége, Susan Downey

Ilyen gyönyörű nő Robert Downey Jr. felesége, Susan Downey

-

Robert Downey Jr. nevét gyakorlatilag senkinek sem kell bemutatni, hiszen ő játszotta el Tony Stark szerepét a Vasemberben és a Bosszúállókban. A színész zseniálisan hozta a karaktert, s ezzel mindenki egy-kettőre megkedvelte. Az emberek gyakorlatilag már el sem tudnák képzelni a Marvel filmeket Vasember nélkül, ám a Bosszúállók: Végjáték című filmben minden reményük szertefoszlott, mikor Tony egy csettintéssel eltörölte a föld színéről Thanost és csatlósait, ám ez a lépés az életébe került. Hála neki megmenekült a világ és mindenki visszakaphatta a szeretteit.

Persze Robert nevéhez nemcsak a piros-arany páncélos karakter köthető, hanem olyanok is, mint Sherlock Holmes, Charlie Chaplin, Dr. John Dolittle és a többi. Ez azért akkora szó, mivel Downeynak a 90′-es években komoly problémái voltak az itallal és bizonyos szerekkel. Akkor indult meg lefelé a lejtőn, ami nagyon rosszul végződhetett volna, ha nincs mellette valaki, aki kirántja ebből a mélységből.

1984 és 1991 között Sarah Jessica Parkerrel alkotott egy párt, azonban a problémái miatt elváltak. 1992. május 29-én, 42 napos udvarlás után feleségül vette Deborah Falconer színésznőt és énekesnőt. Fiuk, Indio Falconer Downey 1993. szeptemberében született. 2001-ben, Downey utolsó letartóztatása és a hosszabb rehabilitációs kezelés miatt Falconer úgy döntött elhagyja a színészt és magával viszi közös gyermeküket is.

2003-ban Downey találkozott Susan Levin producerrel, a Gothika forgatásán. Bár Susan kétszer is visszautasította a színész közeledését, Downey nem adta fel a harcot. Susan amiatt is aggódott, hogy a kapcsolatuk egy-kettőre szertefoszlik ahogy véget ér a Gothika forgatása. Kapcsolatuk azonban azután is folytatódott és Robert a színésznő 30. születésnapja előtti este kérte meg a kezét. 2005-ben a pár kimondta a boldogító igent, majd 2012 februárjában megszületett első gyermekük, Exton Elias, 2014 novemberében pedig kislányuk, Avri Roel.

Downey rengetegszer hangsúlyozta, hogy Susan volt az, aki 2003-ban megmentette őt attól, hogy még mélyebbre süllyedjen. Ráterelte őt a helyes útra és segített neki mindenben. Örökké hálás lesz neki, mert megmentette az életét.

Susan és Robert jelenleg a Netflix egyik sorozatán, az Agancsos fiún dolgoznak, vezető producer pozícióban.

Ebben a videóban pedig Susan és Robert együtt jelentkeznek be, és megmutatják otthonukat (vagyis Susan házát) belülről.

Szerintetek is álompár?

Ezek is érdekelhetnek