2022 május 24 kedd
KezdőlapNagyvilágIlyen lakásokat lehet venni 22 millió forintból a világ különböző országában! Te...

Ilyen lakásokat lehet venni 22 millió forintból a világ különböző országában! Te hova költöznél?

-

A mai napon úgy döntöttünk felmérjük, hogy 22 millió forintnak megfelelő összegből milyen típusú lakásokat tudnánk vásárolni magunknak a világ különböző országaiban. Bizony lesz egy-két hely, amin nagyon meg fogunk lepődni. Lássuk hát:

Pattaja (Thaiföld) – 52 négyzetméteres lakás.

A legjelentősebb dolog ebben a nagy házban, a hálószoba és a konyha egybenyitása. Reggel mikor kinyitod a szemed, és elmész lefőzöl egy jó kávét, belemerülhetsz az ablak előtt elterülő panorámában és úszómedencében.

Franciaország – 6 négyzetméteres garzon.

Egy hirdetési webhely szerint ekkora összegért a francia fővárosban csak egy bájos garzont vásárolhatsz magadnak. A lakáshoz tartozik egy konyhaszekrény, mikrohullámú sütő, és egy nagy ablak, ami délre néz.

Nápoly (Olaszország) külvárosában – 87 négyzetméteres lakás.

3 szobás lakás, színes belsővel a város északi részén. A csodálatos lakás Tirrén-tenger partján fekszik.

Barcelona (Spanyolország) – 20 négyzetméteres lakás.

A 2 szintes stúdiólakás központi helyen található Eixample-ben. Az ingatlanközvetítő szerint a lakás diákok számára lehet a legjobb megoldás. Egyébként, a hálószoba a galérián található.

Albuquerque (USA) – 58 négyzetméteres lakás.

Ezek az apartmanok egy társasházban helyezkednek el, közös területek jellemzik őket, amit minden lakó igénybe vehet. Ilyen például az udvar, medence, terasz stb. Az apartmanok szerények, csak egy hálószobával, nappalival konyhával rendelkeznek, de nagyon világosak és tágasak.

Los Angeles (USA) – 64 hektáros terület.

Sajnos azonban ennyi pénzből nem tudunk lakást, vagy házat venni Hollywoodban. De lehet kapni egy hatalmas dombos földbirtokot, ahol csodás látvány tárul a városi felhőkarcolókra.

Tokió (Japán) – 15,67 négyzetméteres stúdiólakás.

Nem sok ilyen apró lakás van Tokióban, de a környező városokban találhatunk efféle kuckókat. A kis terület ellenére ezek az apartmanok hiperfunkcionálisak, “intelligens” bútorokkal és ergonomikus kialakítással rendelkeznek.

Apartmanok egy szálloda területén Bulgáriában – 81 négyzetméter.

Néhány európai üdülőhelyen olyan lehetőség kínálkozik, mint egy lakóházban lévő szoba megvásárlása. Ez egy jó ingatlanbefektetés, mivel az apartmanok csak hozzád tartoznak. Ha elmész, kiadhatod albérletbe, amiről a szálloda gondoskodik.

Adelaideben (Ausztrália) – 25 négyzetméteres lakás.

Ekkora összegért egy ilyen szép stúdiólakást vásárolhatsz meg egy nagy panorámás üvegajtóval és erkéllyel, ami a város központjára néz. Bónuszként egy közös használatú edzőterem, könyvtár, mosókonyha és egy nagy étkező található a ház 1. emeletén.

Moszkva (Oroszország) – 34,8 négyzetméteres lakás.

Az ország fővárosában egy 1 szobás lakást vehetsz magadnak ekkora összegért. Az ilyen szerény lakások nem meglepőek, tekintettel arra, hogy Moszkva az egyik legdrágább város a világon.

Ezek is érdekelhetnek