2022 május 29 vasárnap
KezdőlapTech & TudományÍme 9 ok, amiért nem érdemes tovább folytatni a párkapcsolatot.

Íme 9 ok, amiért nem érdemes tovább folytatni a párkapcsolatot.

-

Sokan nem hajlandók addig észrevenni a párjuk hibáit amíg az a bizonyos rózsaszín köd fel nem száll és a pillangók el nem tűnnek a hasukból. Amikor az ember már tisztán lát, a legapróbb hibák is előtérbe kerülnek, ami eddig nem volt idegesítő az később az lesz, amire eddig bólintott, arra már nem fog. Vannak olyan viselkedési formák, okok, helyzetek, amik előre jelzik, hogy hamarosan ki kellene szállni a mókuskerékből. Aki el akarja kerülni a szenvedést és a megaláztatást, annak bizony figyelnie kell az apró jelekre. Mai cikkünkben olyan okokat hoztunk el nektek, amik arra világítanak rá, hogy nincs értelme tovább folytatni az adott kapcsolatot.

1, Vannak emberek, akik egy párkapcsolaton belül mindent megtesznek azért, hogy a párjuk pénzén élősködjenek. Ilyenkor a saját keresetüket félreteszik ínségesebb időkre, például, amikor az autón ki kell cserélni valamit, vagy ne adj isten újat kell venni. Amennyiben a te kapcsolatodban is ez van, lépj le, de gyorsan.

2, Fontos, hogy az embereknek legyenek hobbijai, amivel kiereszthetik a fáradt gőzt. Szakértők szerint olyan időtöltést célszerű találni, amit a párunk nem szeret csinálni, hiszen akadnak olyan pillanatok és napok, mikor jobb távol lenni egymástól. Ám, ha a párod átesett a ló túloldalára, és sokkal több időt tölt a hobbijaival, mint veled, akkor mér nem szeret és nincs értelme folytatni, ha csak nem akarsz szenvedni.

3, Nincsen addig semmi probléma a jóképű pároddal, amíg bizonyos határokon belül tudja tartani az egóját és a nagy arcát. Sajnos a helyes pasik általában kihasználják adottságaikat és minden lánnyal elkezdenek flörtölni, aki csak az útjába esik. Egy időt után azon kapod magad, hogy magasról tesz a kapcsolatotokért, és semmi értelme nem lesz ezt folytatni. Jobb, ha te mondod ki, ezáltal is kevesebb fájdalmat okozol magadnak.

4, Nemcsak a férfiak, de a nők is néha ki tudják verni a biztosítékot, főleg akkor mikor mindent ők akarnak irányítani. Egyesek néha nincsenek tisztában azzal, mit is jelent a munka és, hogy nem vehetik fel az emberek 5 percenként a telefont, hogy egy órát csacsogjanak. (Ugyanez vonatkozik az üzenetekre is) Egy ilyen kapcsolat csak felemészti az összes energiát, így ha nem akarsz egy energiavámpírral élni, gyorsan húzd fel a nyúlcipőt.

5, Egy párkapcsolatban fontos, hogy mindenki tisztelje a párját, és elfogadja a másik véleményét, még akkor is, ha nem ért vele egyet. Abban nincsen semmi rossz, ha az ember végighallgatja a partnerét és mérlegeli utána a dolgokat. Ám ha a másik feled egyszerűen elutasít és mindig elcsitít bármiről is legyen szó, akkor egy idő után azon kapod magad, hogy még saját döntéseket sem fogsz hozni, mert megteszi ő helyetted.

6, A féltékenység a legnagyobb ellensége egy párkapcsolatnak, ugyanis a nők hajlamosak túlgondolni a dolgokat, főleg ebben a modern világban, ahol semmi sem marad titokban. Elég csak egy puszta like ahhoz, hogy begőzöljenek és összeesküvés elméleteket szőjenek. Egy ideig még imponálhat is ez a viselkedés, de ha átesik a ló túloldalára már annyira nem vicces. Ha nem vigyázol, mindig irányítás alatt fog tartani.

7, A legtöbb nő imád vásárolni. Akkor is képesek elmenni egy körútra, vagy rendelni valamit a netről, mikor anyagilag nem engedhetik meg maguknak. Mivel hozzászoktak a jóléthez a párjuktól várják el azt, hogy egyre több és több pénzt vigyen haza, amit kénye kedve szerint költhet. Ez egy idő után oltári nagy problémához fog vezetni, amin csak a szakítás fog segíteni. Senki sem akar két lábon járó pénztárca lenni.

8, Sajnálatos módon elég sok olyan párkapcsolat van, ahol a felek hazugságokat hazugságokra halmoznak. Egy idő után azonban annyira bele lehet ebbe keveredni, hogy előbb-utóbb borulni fog az a bizonyos bili. Mindegy mi a hazugság fő forrása, pénz, harmadik személy, munka… stb akkor is ki fog derülni. Ha nincs egy kapcsolatban bizalom nincs értelme benne élni.

9, Rengeteg nő áradozik a barátnője pasijáról, aki szebbnél-szebb ajándékokat ad és jobbnál-jobb helyekre viszi randizni. Persze ez az, amit ők látnak, ám, hogy mi van a kapcsolatban azt nem. A nők mindig többre és többre vágynak, amivel egyfajta nyomást helyeznek a férfiakra. Ha a párjuk előtt kezdik el dicsérni a barátnőjük pasiját, azzal csak olajat öntenek a tűzre. A pasik egy idő után megelégelik, hogy nem elég jó a párjuknak.

Szerintem mivel lehet még tönkretenni egy párkapcsolatot?

Ezek is érdekelhetnek