2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberekÍme a három leghűtlenebb csillagjegy. A párod köztük van?

Íme a három leghűtlenebb csillagjegy. A párod köztük van?

-

Ezekbe a csillagjegyekbe bele van kódolva a vadászösztön. Képtelenek arra, hogy ne nézzék végig az “étlapot”…

A megcsalásnak számos oka lehet. Ellaposodott párkapcsolat, kielégítetlen szexuális vágyak, érzelmi elhanyagoltság.

Manapság egyre könnyebb elcsábulni, hiszen a közösségi oldalak tálcán kínálják a lehetőségeket. A legtöbb chatelő alkalmazásban el lehet rejteni a beszélgetéseket stb.

Hogy mi köze ennek az asztrológiához?

Az asztrológusok szerint egyes csillagjegyek kifejezetten szeretnek vadászni. Nem azt jelenti, hogy képtelenek a hűségre, de statisztikailag többször elcsábulnak, mint a többi csillagjegy.

A leghűségesebb csillagjegyeknek egyébként a Vízöntőket, Nyilasokat és a Kosokat tartják.

Kik a leghűtlenebbek?

SKORPIÓ

Szeret szerelmes lenni és folyton nagy lángon ég. Mindent megtenne a párjáért, de ha valami ellaposodik, akkor ott mindennek vége. Ha meginog a bizalma, akkor nekiáll vadászni. Bárkit képes az ujja köré csavarni. Az, hogy átlépi-e azt a bizonyos határt, csak a hangulatán múlik.

MÉRLEG

Kimért, megfontolt, de szeret flörtölni. Sőt! Néha elfelejti azokat a bizonyos határokat, amik egy párkapcsolatban vannak. Nem árt őket emlékeztetni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már megcsalásnak számít. Nem egyszerű velük ilyen téren.

BIKA

Az a baj a bikával, hogy túl ösztönös, fizikai lény. A testiség vezérli őket. A hormonok pillanatok alatt pirosba viszik őket. A bika nem mérlegel, nem érdeklik a következmények. Egyszerűen csak élvezni akarja az adott pillanatot, a többivel meg majd utána foglalkozik. A sors csavarjának gondolja, ha valaki belép az életébe, még akkor is, ha nem illene…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek