2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebÍme a legrövidebb sztárházasságok - Britney Spears 55 óra házasság után adta...

Íme a legrövidebb sztárházasságok – Britney Spears 55 óra házasság után adta be a válókeresetet

-

Amikor valaki házasságra adja a fejét, arra számít, hogy a kiválasztottal fogja leélni egész életét. Van, akiknek ez sikerült is. Vannak azonban olyanok, akik ugyan megpróbálkoznak kapcsolatuk megmentésével, de végül mégis csak a válás mellett döntenek.

Természetesen a hírességek között is ugyanez a helyzet, azonban vannak extrémebb esetek is, amikor a házasság nem hogy fél évig, de még egy hétig sem működik, mert a felek nem bírják elviselni egymást.

Britney Spears egy gyermekkori barátjával, Jason Alexanderrel kötött házasságot 2004 januárjában. A pár egy ferde este után mondta ki a boldogító igent Las Vegasban. Házasságuk azonban mindössze 55 óráig volt életben. Jason elárulta, hogy Britney ötlete volt az esküvő, ő pedig beleegyezett, mert fülig szerelmes volt az énekesnőbe.

A ceremóniát követően a friss házasok értesítették családtagjaikat, azonban senki sem örült a frigynek. Végül pedig arról is gondoskodtak, hogy mihamarabb véget is érjen a házasság. Jason Alexander elmondása szerint Britney bátyja és egy öltönyös férfi, valószínűleg egy ügyvéd jelent meg nála, hogy aláírassák vele a válási papírokat.

“Nagyon fájt aláírni a papírokat, talán ez volt a legnehezebb része az egésznek. Egyértelmű, hogy voltak érzéseim Britney iránt” – mesélte később Jason.

Az énekesnő pedig a következőket nyilatkozta: “Bolond és lázadó voltam, és nem igazán vállaltam felelősséget a tetteimért.”

Ezt az 55 óráig tartó sztárházasságot az elmúlt 15 évben egyetlen hírességnek sem sikerült megdöntenie.

Mutatunk még néhány hírességet, akiknek házassága szintén nagyon rövidre sikeredett.

Nicolas Cage idén márciusban vette nőül negyedik feleségét, Erika Koikét, ám mindössze négy nap után be is adták a válókeresetet.

A népszerű énekesnő, Cher Gregg Allman, zenésszel kötött házasságot 1975-ben. A frigy csupán kilenc napig tartott.

A legendás sztárpár, Carmen Electra és Dennis Rodman 1998-ban, kilenc nap házasság után vált el egymástól.

Eddie Murphy 2008 januárjában nősült meg Bora Borán. Barátnőjét, Tracey Edmondsont vette el feleségül, de két héttel az esküvő után el is váltak útjaik.

Ezek is érdekelhetnek