2022 július 1 péntek
KezdőlapÁllatokÍme a luxus szafari tábor, ahol a vendégek a medencéből nézhetik a...

Íme a luxus szafari tábor, ahol a vendégek a medencéből nézhetik a vadon élő állatokat

-

A “Zarafa Camp” nevű privát üdülőtábor medencével ellátott szobákat biztosít vendégeinek, ahonnan tökéletes kilátás nyílik az éppen arra sétáló elefántokra. Ez egy elképesztő élmény lehet azok számára, akik szeretik az állatvilágot, de mindemellett ki akarják ereszteni a fáradt gőzt.

A luxus szafari tábor minden egyes szobája és medencéje a vadonra néz. Az itt pihenő emberek se perc alatt úgy érezhetik magukat, mintha álomvilágba csöppentek volna.

Az elefántok elég sűrűn közlekednek a botswanai Zarafa tábor közelében, így nem csoda, ha egy-egy medencézés alkalmával sétáló ormányosokat lehet kiszúrni. Persze nemcsak a szobákból és a medencékből lehet őket figyelemmel kísérni, hanem az étteremből és a nyugágyas pihenőhelyektől is.

A Great Plains természetvédelmi turisztikai társaság egy 130 000 hektáros rezervátum közepén húzta fel luxus táborát, ahol nemcsak az elefántok figyelhetők meg, hanem a vadon élő majmok, oroszlánok, leopárdok, zebrák és zsiráfok is. Aki azonban a növényvilág miatt érkezik ide annak sem kell csalódnia, mivel rengeteg csodálatos növényt lehet itt felfedezni.

A táborban összesen 4 sátor van, mely emelettel, hálószobával, társalgóval, nyitott fürdőszobával rendelkezik. Plusz pénzért lehet bérelni olyan helyet, ahol medencék vannak vagy szabadtéri zuhanyzók.

A tábornak van egy közös étterme, ahova az elefántok is bátran ellátogatnak, valamint van egy fő társalgója és könyvtára is. A vendégeknek lehetősége van szabadtéri edzőteremben sportolni, valamint masszázst kérni saját szobájukba.

Persze ezeknek is mind-mind megvan az ára. Egyetlen hét majdnem három millió forintba kerül / 2 fő. Lehet all-inclusive ellátást is kérni, amibe beletartozik a korlátlan étel-, italfogyasztás, Canon fényképezőgép és magánrepülőgép bérlés.

Sajnos a koronavírus járványra való tekintettel, nem fogadhat a tábor látogatókat, sem vendégeket. Ám amint ennek az őrületnek vége és feloldják a korlátozásokat, nyugodt szívvel meg lehet látogatni őket.

Na, neked hogy tetszik? Ha lenne ennyi pénzed eltöltenél itt egy hetet?

Ezek is érdekelhetnek