2022 július 2 szombat
KezdőlapEmberekÍme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról...

Íme a tavalyi év 15 legszebb nője, akiket a világ minden tájáról választottak ki

-

A TC Candler nevű szórakoztató portál minden évben szavazásra bocsájtja, hogy kik kerülhetnek be a “világ 100 legszebb nője és férfija” közé. A jelöltek listáján nemcsak profi modellek vannak, hanem más tevékenységgel foglalkozók is, például, színészek, színésznők, aktivisták, producerek, énekesek, énekesnők, bloggerek, személyi edzők, sportolók… és így tovább. A világ minden tájáról származó független kritikusok azokra szavaznak, akik megérdemelnék a legelső helyet. A szavazás során nemcsak az esztétikai szépséget veszik alapul, hanem az eredetiséget, bátorságot, eleganciát és a kegyelmet is. Nemrégiben a férfiak listáját közzétettük, de a hölgyekével el voltunk maradva. Most bemutatjuk nektek, hogy kik szerepelnek az első 15 helyen.

15, YooA (Yoo Shi-ah )

YooA egy koreai énekes és táncosnő, aki a népszerű dél-koreai “Oh My Girl” zenekar tagja.

14, Josie Lane

Az angol modell Josie Lane még csak 18 éves, ennek ellenére már folyamatosan részt vesz a híres márkák divatbemutatóin, sőt be is került a legszebb hölgyek rangsorába.

13, Nancy Jewel McDonie (Nancy)

A félig koreai, és félig amerikai Nancy McDonie csodálatos hanggal rendelkezik, emellett pedig az úgynevezett Momoland zenei társulat tagja is.

12, Oktyabrina Maximova

A 23 éves modell Novgorodból származik. A lány modell karrierje mellett, jogot is tanul a szentpétervári egyetemen.

11, Sonia Ben Ammar

A francia modell, színész és énekesnő egy filmproducer és egy gyönyörű színésznő gyermeke. Gyerekkora óta fellép Párizs színházaiban, sőt számos francia filmben is szerepelt. Sonia most a Kaliforniai Egyetemen tanul. Gyakran lehet látni divatbemutatókban és híres magazinokban.

10, Liza Soberano

A filippínó-amerikai színésznő 13 éves kora óta szerepel filmekben és TV-műsorokban. Liza gyakran szerepel a legvonzóbb és legszebb hölgyek rangsorában, 2018-ban a Fülöp-szigetek legjobban csodált nőjévé nyilvánították.

9, Meika Woollard

A lista legfiatalabb résztvevője, Meika, aki Ausztráliában született, és már 3 éves kora óta modellkedik. Már számtalan nagy divatcéggel dolgozott együtt, de karrierjének még nincs vége. A lány mindössze 15 éves, és biztosak vagyunk benne, hogy fényes jövő vár rá.

8, Emilie Marie Nereng

Emily, egy 24 éves norvég származású blogger. YouTube-on és Instagramon is külön-külön csatornája/oldala van, ahol számtalan blogbejegyzést tesz közzé az ételekről és az egészséges táplálkozásról. 2010-ben blogját a legnépszerűbbnek tekintették Norvégiában. Emily többek között zenével foglalkozik, sőt még saját kislemezt is kiadott.

7, Im Jin-ah (Nana)

A koreai zene újabb képviselője. Zenei karrierje mellett a lány modellkedéssel, sőt színészettel is foglalkozik emellett pedig ismeri a sminkelés minden egyes apró részletét.

6, Audreyana Michelle

Az amerikai divatmodell 2016-ban kezdte meg karrierjét. Azóta egy kicsit kiszélesítette palettáját, mert aktívan foglalkozik színészettel, és szerződésben áll néhány reklámcéggel és jól ismert ruházati márkával.

5, Naomi Scott

A brit színész és énekesnő, sajnos még nem büszkélkedhet olyan sok szereppel, ám az elmúlt néhány évben a lány népszerűsége sokat növekedett, és most nagyobb igény van rá a filmiparban. A filmben szereplő szerepek mellett Naomi számos zenei videót is kiadott.

4, Thylane Blondeau

A francia származású lány már betöltötte a 18. éltévét, modell karrierje pedig 4 éves korában kezdődött. A modell már olyan nagy márkákat képviselt, mint a Lacoste, Hugo Boss, Ralph Lauren, Massimo Dutti és még sokan mások. Rengetegszer szerepelt a magazinok borítóin is.

3, Lalisa Manoban

Lalisa Thaiföldön született, és most a dél-koreai Black Pink nevű zenekar egyik tagja. Énekesi karrierje mellett a lány számos márka reklámarcaként ismert, sőt jótékonysági tevékenységekkel is foglalkozik.

2, Yael Shelbia

Yael Izraelben született egy nagyon vallásos családba, viszont megjelenésének köszönhetően kiváló modellkarriert sikerült elérnie. Még csak 18 éves, ám nagy a valószínűsége, hogy nem utoljára hallunk felőle.

1, Csou Cu-jü

2019-ben az első helyet a 20 éves tajvani énekes, színésznő és modell Csou Cu-jü nyerte el, aki a Dél-koreai “K-pop J-pop” csapat legfiatalabb tagja. A médiában gyakran kap pozitív értékeléseket és megjegyzéseket természetes szépségéről és kiváló énekesi képességeiről.

Ti egyetértetek a sorrenddel?

Ezek is érdekelhetnek