2022 december 2 péntek
KezdőlapTech & TudományÍme a világ legdögösebb nagymamája. Szerinte az életkor csak egy szám

Íme a világ legdögösebb nagymamája. Szerinte az életkor csak egy szám

-

Meg lehet állítani az időt? A józan ész és a tudósok szerint nem, azonban Gina Stewart bebizonyítja, hogy igen. A világ legvonzóbb nagymamája már 50 éves is elmúlt, négy gyermeke és egy unokája van. Simán letagadhatna pár évet. Állítása szerint soha nem volt botox kezelése.

Lehet egy nagymama igazán dögös? Az ausztrál Gina Stewart bebizonyítja, hogy simán. Az elmúlt évek során már többször emlegették a világ legszexisebb nagymamájaként.

4 gyereket szült, de az alakja még mindig kifogástalan. Legnagyobb büszkesége a hatalmas keblei, melyeket büszkén mutat a fotózásokon. De, ha jobban megnézzük akkor láthatjuk, hogy az arcával sincsen semmi probléma.

Három évvel ezelőtt ez a dögös nagyi bejutott a Maxim’s Finest Australia verseny döntőjébe. Több mint 10.000 nőt hagyott maga mögött, melyek közül a legtöbbje fiatalabb volt, mint ő. Ez is azt bizonyítja, hogy az életkor csak egy szám.

Sokan nem hiszik el, hogy már nagymama. Egy nagyit ősz, kontyba kötött hajjal, otthonkában képzelünk el, miközben épp kereskedelmi mennyiségű ebédet főzőcskézik az unokáinak. Nem? Hát Gina nem ilyen. 🙂 A nő készségesen büszkélkedik a fotóival az Instagramon. Kifogástalan alakját és arcát több százezren figyelik.

Sokan azt mondják, hogy az örök fiatalsághoz vezető út egy sebész ügyes keze. Gina csak a mellnagyobbítást nem tagadja, de állítása szerint soha nem kapott botox kezelést.

“Nem kaptam botoxot és nem volt arckorrekcióm sem. Sok természetes kozmetikumot használok. Ilyenek a kókuszolaj vagy a rózsaolaj. Ezen kívül természetesen jó géneket örököltem.”

Vélhetőleg itt van a kutya elásva. A gének kulcsfontosságú szerepet játszanak egy ilyen megjelenésben. Gina persze mindig kihangsúlyozza, hogy a megfelelő étrend és a sport fontos a szépség és az egészség megőrzésében. Szereti az édességeket és nehezen tud neki ellenállni, pedig évek óta kerüli a cukrot. A zöld teát is többször emlegeti, mint hasznos, egészséges ital.

“A zöld tea lassítja az öregedést, segít helyreállítani a DNS-t, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, gyógyítja a duzzadt szemeket és jó a szem alatti sötét karikákra is. Hidratálja, táplálja és világosabbá teszi a bőrt.”

Szerinte a nyugalom is nagyon fontos. A stressz csak öregíti a bőrt.

“Hiszek a pozitív gondolkodás erejében. Többször is mondták már, hogy nyugodt aura vesz körül engem.”

Hosszú utat tett meg mire megszabadult a rossz szokásaitól.

“Hosszú utat tettem meg annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vegyszert és kemikáliát kizárjam az életemből. De abszolút látszik az eredménye.”

Nehéz lenne vitába szállni vele…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek