2022 július 6 szerda
KezdőlapDivatÍme a világ legfiatalabb milliárdosa. 9 évesen magángépe van és luxusautókat gyűjt

Íme a világ legfiatalabb milliárdosa. 9 évesen magángépe van és luxusautókat gyűjt

-

Muhhamed Awal Mustapha becenévvel becézett Mompha Junior egy infulenszer. 27 ezer követője van az instagramon, ahol pazar életmódjával henceg. Posztjain magánrepülőkön látható, vagy épp a Bentley-ében, amit apja vásárolt neki első autó gyanánt.

Mompha Junior 9 éves. Nigériából származik. Első kastélyát hat évesen kapta meg.

Az imádnivaló fiúnak már több kúria is van a nevén. Jelenleg a világ legfiatalabb milliárdosának tartják, mindössze kilenc évesen. A lagosi Mompha hat évesen kapta első kastélyát, és állítólag egy egész szuperautó-flottával rendelkezik. 

Egy multimilliomos, nigériai híresség, Ismaila Mustapha fia.

Egyik posztjában Mompha Juniort és kishúgát, Fatimát pedig tetőtől talpig Versace-ba öltöztette, „Drága kisgyerekek” felirattal. 

Mompha Snr egy lagosi pénzváltó üzletből szerezte millióit, mielőtt befektetővé vált volnat. A hírek szerint most büntetőeljárás indul ellene, és több mint 10 millió font tisztára mosásával vádolják. 

A helyi média  arról számolt be, hogy Momphát a hónap elején újra letartóztatták pénzmosás miatt, és cége, az Ismalob Global Investment Limited mellett 22 vádat emeltek ellene a nigériai Gazdasági és Pénzügyi Bűnügyi Bizottság által.

Vajon elég kényelmes számára az az autó?

Sanyarú sorsa lehet…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek