2022 november 27 vasárnap
KezdőlapEmberekÍme az ausztrál tűzoltók 2021-es naptárja, aminek képeitől a hölgyek azonnal elcsábulnak

Íme az ausztrál tűzoltók 2021-es naptárja, aminek képeitől a hölgyek azonnal elcsábulnak

-

Nemcsak dögösek, de jótékonykodnak is, valamint aranyos állatokkal pózolnak az ausztrál tűzoltók jövő évi naptárjukban. A rendkívül szívdöglesztő tűzoltók 1993-ban készítették el az első saját naptárjukat, a befolyt összegből pedig a beteg és égési sérüléseket szenvedett gyerekeket támogatták. 2021-es fotósorozatuk már a 28. kiadás, amivel az elmúlt közel harminc év alatt több, mint három millió dollárt sikerült összegyűjteniük és jótékonysági célra fordítaniuk. Az elragadó állatokkal készült naptárak rövid időn belül el is kelnek.

Idén azonban nemcsak egyetlen naptárral készültek a srácok, hanem ezúttal hat különböző naptárt dobtak a piacra. Ezek között találunk egy Hősök címűt is, amivel a dögös tűzoltók a 2019-2020-as ausztrál tűzvészben minden erejüket bevetve harcoló társaik előtt szeretnének tisztelegni. Idén még rázósabb időszakon vannak túl, hiszen a koronavírus-járvány tovább nehezítette munkájukat, de ettől függetlenül most sem feledkeztek meg a hagyományról és elkészítették a naptárfotókat.

Nem is szaporítjuk tovább a szót. Hölgyeim! Íme az ausztrál tűzoltók, akiket az év minden egyes napján szívesen nézegetnénk.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Készült külön egy állatos naptár is, ha a jóképű lánglovagoknak nem sikerült volna felforrósítani a levegőt.

1.

2.

3.

Így zajlik az ausztrál tűzoltók naptár fotózása:

Ezek is érdekelhetnek