2022 május 19 csütörtök
KezdőlapEmberekÍme az igazi házisárkányok: ezzel a három csillagjeggyel szinte lehetetlen együtt élni!

Íme az igazi házisárkányok: ezzel a három csillagjeggyel szinte lehetetlen együtt élni!

-

Sokan nem hisznek abban, hogy a csillagjegyünk alapján meghatározható a természetünk pedig az esetek túlnyomó részében igenis meghatározható! Most megmutatjuk nektek, hogy melyik három csillagjegy a legelviselhetetlenebb egy párkapcsolat során. Írjátok meg kommentben, ha egyetértetek velünk!

Nyilas

Szereti ő hordani a nadrágot a kapcsolatban, ha pedig nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte, három másodperc alatt dühbe gurul és nem is egyszerű lenyugtatni. Nem túl szerencsés, hogy hirtelen természete mellé a Nyilasok még igen féltékeny típusok is. Egy teljesen ártalmatlan, de kétértelmű elszólás, egy vidám közös fotó, vagy a közösségi médián még mindig követett exbarátnő is elég hozzá, hogy teljesen kiakadjanak. Aki végül úgy dönt, hogy képes kitartani mellette azonban a világ legszerencsésebb emberének mondhatja magát, párja mellett ugyanis soha nem fog unatkozni.

Skorpió

Nem elég, hogy igen tüzes temperamentummal rendelkeznek, ha párválasztásról van szó, akkor nagyon válogatósnak is bizonyulhatnak. Képtelenek elviselni, ha partnerüktől nem kapják meg az általuk elvárt tiszteletet és valódi házisárkánnyá változnak. Ilyenkor bármit képesek megtenni azért, hogy sérelmükért visszavágjanak az illetőnek, támadásuk pedig a jegy nevét kölcsönző állatéhoz hasonlóan a semmiből érkezhetnek és igen fájdalmasak. A Skorpiók ugyanakkor tisztelik azt a hétköznapi elvet, hogy úgy bánok veled, ahogy elvárnám, ahogy mások bánjanak velem, így ok nélkül soha nem támadnak be senkit.

Bak

A bakoknál mindig az a legfontosabb, hogy az övék legyen az utolsó szó. Akár vitás helyzetről beszélünk, akár a függönyök színéről, addig hajtja a magáét, amíg partnere végül be nem adja neki a derekát. Ebben segít neki kiemelkedő intelligenciája is, amit párjában is keres, akitől ugyanakkor elvárja, hogy mindenben alkalmazkodjon hozzá és szó szerint egy istennőként kezelje. Sokszor hagyja, hogy célja elérése érdekében elszaladjon vele a ló és még az sem érdekli, ha végül szavaival komolyan megsérti partnerét.

Ezek is érdekelhetnek