2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCelebÍme az utolsó fotó a legendás kosarasról, Kobe Bryantről

Íme az utolsó fotó a legendás kosarasról, Kobe Bryantről

-

Napvilágra került az utolsó fotó a tragikus helikopterbalesetben elhunyt NBA-legendáról, Kobe Bryantről.

Január 26-án a kaliforniai Calabasas közelében helikopterével lezuhant és elhunyt Kobe Bryant, minden idők egyik legnagyobb kosárlabdázója.

Kezdetben minden hírforrás öt áldozatról számolt be, egy magyar idő szerint vasárnap éjfél előtt tartott rendőrségi sajtótájékoztatón azonban kiderült, hogy a gépen a pilóta és nyolc utas tartózkodott. A tragédiát egyikük sem élte túl. A Los Angeles Lakers klasszis játékosa rengeteget repült helikopterrel, a mérkőzésekre és lánya edzéseire is azzal utazott a Staples Centerbe.

A helikopteren a világsztárral utazott négy lányának egyike, a 13 éves Gianna, akit éppen kosáredzésre vitt a Mamba akadémiára, ami a közeli Thousand Oaksban található.

A baleset vasárnap sűrű ködben történt. A helikopter hegynek csapódott és lezuhant. Kilenc ember vesztette életét, akiknek személyazonosságát már nyilvánosságra hozták.

Kobe Bryant 41 éves volt. Felesége, Vanessa csak néhány nappal a baleset után törte meg a csendet és egy szívszorító posztban emlékezett meg férjéről és lányáról, valamint részvétét fejezte ki a többi áldozat családjának is.

Kobe Bryantről az utolsó fotó röviddel azelőtt készült, hogy a vasárnap elhunyt sportoló felszállt a szerencsétlenül járt helikopterre.

A legenda a szelfizni akaró fiatal rajongónak még azt is megígérte, hogy legközelebb jobb szelfit készítenek majd.

Íme az utolsó fotó:

Ezek is érdekelhetnek