2022 június 30 csütörtök
KezdőlapEmberekÍme Brazília legnagyobb feneke - Férfiak ezrei fordulnak meg utána az utcán

Íme Brazília legnagyobb feneke – Férfiak ezrei fordulnak meg utána az utcán

-

Vanessa Ataides oldalát már majdnem 43 ezren követik, ám ez a szám napról napra csak nő. Annak köszönheti követői rohamos növekedését, hogy óriási hátsó fertállyal rendelkezik.

“Celeb lettem a fenekem miatt. Állítólag az enyém a legnagyobb és legkerekebb fenék Brazíliában.” – dicsekedett a fitnesz modell.

Ezt az elismerést úgy sikerült elérnie, hogy kitartóan edzett nap, mint nap. A 35 éves fitneszmodell hajnali 4-kor kel és első útja az edzőterembe vezet.

Egyes források szerint Vanessa feneke a világ második legnagyobb hátsója. Tervei között szerepel, hogy ennél is nagyobbat szeretne, ezért pedig mindent meg is fog tenni. Arra is hajlandó volt, hogy 114 millió forintnak megfelelő font értékben kössön rá biztosítást.

A fitneszmodell azt állította, hogy soha nem készített olyan fotót magáról, ahol a hátsója nagyobbnak tűnt volna, mint amekkora valójában. Soha nem photoshoppolta egy képét sem és ez ki is derül, ha valaki alaposan végig nézi a képeit. Mivel nem tartja magát tökéletesnek, ezért kisebb-nagyobb tökéletlenségek láthatók rajta.

“Nem vagyok tökéletes, de emiatt nem kell elrejtenem a hiányosságaimat. Igen van narancsbőröm, vannak foltjaim, striáim… de melyik nőnek nincs?! Egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy másoknak nem tetszem. Az sem szokott zavarni, ha negatív kommenteket kapok.”

A fárasztó testmozgás mellett Vanessa napi hatszor eszik és minden alkalommal magas fehérjetartalmú ételt készít magának. Ezzel még jobban megtámogatja izmait, így hamarabb elérheti álomméreteit.

“Az étrendemet főleg úgy tervezem, hogy még izmosabb legyek. Szeretném minél hamarabb megszerezni a világ legnagyobb feneke címet. Rengeteg tojást és húst eszem. Még meg sem ettem a kajám, de már azon gondolkodom mi legyen a következő.”

A brazil nő imádja ha mások felfigyelnek rá. Azt is elárulta, hogy 24 éves kora óta dolgozik hátsóján.

“Szeretem felhívni mások figyelmét.”

Tény, hogy Brazíliában Vanessának van a legnagyobb hátsója, de a világrekordot Mikel Ruffinelli tartja, akinek csípőkerülete 2,4 méter.

Ha téged is érdekel Vanessa többi képe és videója, akkor látogass el Instagram oldalára.

Ezek is érdekelhetnek