2022 július 2 szombat
KezdőlapCelebÍme néhány híres nő, aki plasztikai műtéttel változtatott megjelenésén

Íme néhány híres nő, aki plasztikai műtéttel változtatott megjelenésén

-

A legtöbb nő arra törekszik, hogy mindig sugárzó és gyönyörű legyen, ám ez nem olyan egyszerű, mint sokan gondolják. A nagyon vékony nők kicsit teltebbek akarnak lenni, a teltebbek vékonyabbak, a rövid hajúak hosszú hajúak szeretnének lenni, a nagyobb orral rendelkezők kisebb orra vágynak és kis mellűek nagyobb idomokat szeretnének. Ezt viszont csak és kizárólag úgy lehet megoldani, ha a nők kés alá fekszenek. A hétköznapi nők ezt sajnos nem engedhetik meg maguknak, csak akkor, ha fizetésük olyan magas, hogy félre tudnak tenni. Akik igénybe veszik ezeket a szolgáltatásokat, azok a hírességek és a celebek. Mostani posztunkban olyan sztárokat és magyar celebeket gyűjtöttünk össze, akik feküdtek már kés alá. Egy-kettő megjelenése drasztikusan megváltozott.

1, Mary-Kate Olsen

Évtizedekkel ezelőtt szinte lehetetlenség lett volna az ikreket megkülönböztetni, ám ma már ez nem így van. A 2000-es években hatalmas népszerűséget szerző lányok, ma már nem játsszanak filmekben, azt a stafétabotot átadták húguknak Elizabethnek. Az ikrek ma üzletasszonyként tevékenykednek. A legnagyobb meglepetést az okozta mikor Mary-Kate teljesen máshogy nézett ki, mint testvére Ashley. Szemei sokkal szűkebbek lettek, és olyan arcot vág, mintha mindig unatkozna.

2, Demi Moore

Demi Moore sosem titkolta el plasztikai műtéteit, hisz sehogy máshogy nem tudta volna megtartani fiatalságát csak úgy, ha kés alá fekszik. Bruce Willis egykori felesége összesen 97 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy úgy nézzen ki, ahogy ma látjuk őt. Ám nemcsak arcát változtatta meg, hanem a térdén lévő bőrt is feszesebbé varratta.

3, Nicki Minaj

Nicki sosem tartozott a nádszál vékony hírességek közé, ám ő ezt büszkén vállalta. Régebbi fotóin a mostanitól sokkal teltebb alakkal rendelkezett, és csak az egyik klipje révén láttuk meg, hogy bizony fogyott. Pletykák szerint zsírleszíváson volt, de ezt sosem ismerte be. Esetleges plasztikai műtéteiről sosem beszélt, és állítása szerint az arcán minden eredeti. Amit látunk az pusztán a smink erejének köszönhető. Nos ez azért is furcsa, mert egyes források szerint látták a rappert bemenni egy plasztikai intézetbe…

4, Ariana Grande

Ariana Grande olyan sikereket ért el rövid idő alatt, amivel tisztelet helyet vívott ki a világ összes színpadára. A tinilányként megismert énekesnő, ma már gyönyörű nővé cseperedett, akinek arcán szintén történt valamilyen alakítás. Orra sokkal keskenyebb lett, szemei pedig kerekebbek. Az énekesnő viszont azt állítja, hogy nem esett át semmilyen műtéten.

5, Drew Barrymore

A legtöbb nő mellnagyobbító műtéten esik át élete során, ám Drew Barrymore pont ellenkezőleg, ő mellkisebbítő műtétet vállalt. Állítása szerint olyan nagyok voltak idomai, hogy amikor ment az utcán, sok férfi bámulta meg őket, amitől zavarba jött. Arról nem beszélve, hogy a hatalmas méretek miatt sűrűn fájt a háta, ezért úgy döntött elmegy egy mellkisebbítő műtétre.

6, Lady Gaga

Lady Gaga mindig is elképesztő ruháival hívta fel magára a figyelmet, no meg nem mindennapi klipjeivel. Viszont a rajongóknak feltűnt, hogy szép lassan valami megváltozott Gaga arcán, ami nem más volt mint az orra. Persze ő tagadta, hogy bármilyen átalakításon átesett volna, ám a képek egyértelmű bizonyítékként szolgálnak.

7, Kaley Cuoco

Kaley az Agymenő sorozat főszereplője és igazi sztárja bevallotta, hogy mellnagyobbító műtéten esett át, ugyanis isten nem adott neki túl nagy idomokat, így kénytelen volt más módszerhez folyamodni. Ez a változás kellett neki ahhoz, hogy teljesértékű nőnek érezze magát.

8, Mádai Vivien

Mádai Vivien bevallotta, hogy ő bizony elment egy plasztikai sebészhez, hogy nagyobb idomokra tegyen szert. Ő úgy fogalmazott, hogy szerinte nem ördögtől való egy ilyen beavatkozás. Tinilányként rengetegszer csúfolták az iskolában, mert nem volt nagy melle, ezért döntött a plasztika mellett. Persze nem csináltatott akkorákat, mint Pamela Anderson, ám mégis elég volt ahhoz, hogy önbizalma megnőjön.

9, Rubint Réka

Rubint Réka úgy fogalmazott mellnagyobbító műtétével kapcsolatban, hogy élete legjobb döntése volt. Neki is sokat lendített az önbizalmán, hogy megcsináltatta őket. Míg más az orrát, elálló füleit megcsináltathatja, akkor ő is nagyobbíttathatja a melleit. Elmondása szerint nem tervez mást átalakítani magán.

10, Tóth Gabi

Tóth Gabi szerint nem attól lesz valaki mű nő mert megcsináltatja az idomait, műszempillát rakat , vagy póthajat tetet. Ő is azon nők közé tartozik, aki kés alá feküdt, hogy nagyobb idomokra tegyen szert. A 15 kilós fogyása a keblein is látszódtak, szinte teljesen elfogytak és nem érezte magát már nőiesen. A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akiket sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket!

Ti megváltoztatnátok magatokon valamit ha tehetnétek?

Ezek is érdekelhetnek