2022 május 22 vasárnap
KezdőlapPárkapcsolatInkább találj rá később a nagy Ő-re, mint, hogy egy mérgező kapcsolatban...

Inkább találj rá később a nagy Ő-re, mint, hogy egy mérgező kapcsolatban éld le az életed

-

A mai világban már egyáltalán nem szükséges húsz évesen megházasodni vagy a gimiben megtalálni életünk szerelmét. Nem kell fiatalon átélni a szerelmet.

Jobban teszed, ha vársz az igazira, arra az emberre, akivel minden tökéletes, mint, hogy összekösd az életed egy olyannal, akihez ugyan kötődsz, de néhány év múlva biztosan el fogod hagyni őt.

Nagy valószínűséggel te is randiztál már mérgező emberekkel vagy éltél ilyen kapcsolatban. Nem kell szégyellned, ha szingli vagy, sőt, inkább légy büszke magadra, hogy még mindig kitartasz a hited mellett.

Senki nem ítélkezhet feletted azért, mert egyedül élsz és nincs is ebben semmi ciki. Lehetséges, hogy éppen olyan szakaszban vagy, amelyben kiteljesedhetsz és fejlődhetsz.

Nem kell rosszul érezned magad mások eljegyzési vagy esküvői posztjaitól sem. Örülhetsz és talán részese is lehetsz mások boldogságának, a szerelem azonban egyáltalán nem korhoz kötött. A nagy könyvben sincs megírva, hogy neked már húsz évesen meg kell találnod az igazit. Inkább mindent jól csinálj, mint túl gyorsan.

Ha választanod kellene azok közül, hogy te légy az utolsó szingli a csapatban vagy egy rossz kapcsolatban vagy házasságban élj, te melyiket választanád?

Nagy valószínűséggel az előbbit, hisz az ember életének legfontosabb része a boldogság.

Akire később talál rá az igaz szerelem, az mindig sokkal boldogabb, mint az, aki végül rossz helyen köt ki. Türelmesnek kell lenned, nem szabad siettetned a sorsod. Ha megtalálod a nagy Ő-t, akkor ő az, aki sosem fog elhagyni, ha összeházasodtok, ha nem. A társadalom és a családod nem hajszolhat bele egy rossz, boldogtalan viszonyba.

Ez azonban fordítva is igaz, hisz abban sem akadályozhatnak meg, hogy boldog légy, adott esetben pedig magad mögött hagyj egy mérgező kapcsolatot. Azért, mert körülötted mindenki házasodik, gyereket vállal vagy házat vesz, neked nem kell a rossz emberrel összekötnöd az életed csak azért, hogy te is köztük legyél.

Inkább később kerüljön sor ezekre a lépésekre, de a megfelelő ember oldalán.

Ezek is érdekelhetnek