2022 november 29 kedd
KezdőlapÉletmódIttasan, babával a kocsijában randalírozott egy anya a gördeszkaparkban

Ittasan, babával a kocsijában randalírozott egy anya a gördeszkaparkban

-

A gördeszkásparkban lévő ittas anyuka hihetetlen szenzáció volt. Miért kell a gyerekeket ilyen szörnyűségeknek kitenni? Hol a felelősségteljes szülői gondolkodás?

Manapság sokat hallani olyasmikről, hogy az anyaság semmilyen módon nem korlátozhatja az anyát és függetlenül a gyermek gondozásával kapcsolatos feladatkotló, egy nőnek képesnek kell lennie saját kedvteléseinek is élni. Valószínűleg ezen az állásponton van az a 38 éves nő, aki kisbabájával együtt ment el a görkoris parkba.

Az anya, ittasan úgy döntött, hogy gördeszkaként használja a babakocsit. A nő úgy próbált feljutni a rámpára a babakocsival, hogy a kislánya is benne ült. A nő olyannyira ittas volt, hogy egy ponton elesett és a baba kizuhant a kocsiból.

A kudarc nem vette el az anya kedvét ezért újra megpróbált feljutni a rámpára. A helyszínen szinte csak gyerekek voltak. Még ha lett volna egy karakán férfi, aki rá mer szólni az ittas nőre, akkor talán észhez lehetett volna téríteni..de így?! A gyerekek azonban rengeteg videót készítettek, melyek időközben a helyi rendőrséghez is eljutottak.

A felvételen jól látszik, hogy az eset tanúi nem avatkoztak közbe. Az iskolások csak álltak és nagy érdeklődéssel figyelték a bódult, eszetlen nőt. Végül a felnőttek megpróbálták elvenni a gyereket, de nagyon nehéz volt, mert meglehetősen agresszívan lépet fel ellenük.

A rendőrség azóta kiderítette, hogy nem az első ilyen eset a 38 éves nő életében. Az anyának már két nagyobb gyermekét (egy ikerpár) elvette a gyámhivatal. Aggódtak, hogy az ikrek élete veszélyben volt az anya kiszámíthatatlan viselkedése miatt.

Elképesztő, hogy a 21. században, ahol kampányok, reklámok, hirdetések figyelmeztetnek minket, hogy óvjuk a gyermekeinket, előfordulhatnak ilyen esetek. Ugyanilyen zavaró tény, hogy az emberek inkább bámészkodnak, videóznak a nagyobb népszerűség miatt, minthogy odalépjenek és cselekedjenek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek