2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapTech & TudományJapán videobloggerek, akik kipróbálták milyenek is a magyar élelmiszerek - A reakcióról...

Japán videobloggerek, akik kipróbálták milyenek is a magyar élelmiszerek – A reakcióról videó is készült

-

Mindenki tudja, hogy Magyarország nagyon híres a gasztronómiájáról. A világon nem sok olyan ország van, ahol el lehet mondai, hogy finom és ízletes ételeket szolgálnak fel az éttermekben. Angliában állítólag szinte teljesen ízetlenek az ételek ezért nem is lehet úgy élvezni, mint egy magyar kaját, gondolunk itt például egy jó halászlére. A japánok és a kínaiak persze otthon vannak a konyhában, hiszen rengeteg olyan ételt készítenek, melyek az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek. Ilyen például a szusi. Az olaszoknál leginkább a tésztás ételek vannak terítéken, pizza, bolognai és mindenféle szószos ételek.

Youtubeon van egy csatorna, mely a TabiEats névre hallgat. A csatorna tulajdonosa két jó barát, akik arról készítenek videós tartalmat, hogy a világ különböző élelmiszereiből esznek és erről elmondják a jól megformázott véleményüket. Több, mint 467 ezer ember iratkozott fel a csatornájukra, hogy mindig nyomon kövessék, mely ország ételeit, élelmiszereit kóstolják meg. Nem is olyan régen eljutottak kis hazánk ételeihez is, melyről szintén videót készítettek.

Olyan termékeket vásároltak össze, melyek tényleg hazánkat jellemzik, például pirospaprika, túró rudi, Balaton szelet, Szerencsi csokoládé, Pannónia sajt és a jó öreg Negro cukor.

A srácok durván egy fél órás videóban mondták el, hogy mennyire oda meg vissza vannak azokért a termékekért, melyeket hazánkban lehet kapni. Mindegyiket nagyon ízletesnek és finomnak találták, kivéve Satoshi (a szemüveges) a klasszikus Negrot. Azt az egyet rendkívül erősnek találta és nem is bírta megenni, ezzel szemben más ízesítésben lazán meg tudta enni.

A teljes videót itt találjátok viszont ennek van egy másik része is, amiben más élelmiszereket kóstolnak meg, lejjebb azt is mellékeljük. Na de íme, milyen reakciókat adtak az élelmiszerekre. Egy kis angol tudás nem árt azért.

Ezek is érdekelhetnek