2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapCelebJennifer Aniston a Jóbarátok színésznőivel tett közzé közös fotót

Jennifer Aniston a Jóbarátok színésznőivel tett közzé közös fotót

-

Phoebe, Monica és Rachel újra összeálltak egy közös kép erejéig.

Jennifer Aniston október közepe óta tagja Instagramnak, azóta pedig folyamatosan fantasztikus képeket és videókat posztol az oldalára.

A legelső képe egyenes felrobbantotta és lefagyasztotta a közösségi oldalt, ugyanis a Jóbarátokban játszó exkollégáival csinált egy közös szelfit, ami jelenleg több mint 15,5 millió kedvelésnél jár.

A színésznő iránti hatalmas érdeklődés miatt átmenetileg elérhetetlenné vált a profilja is. Emellett pedig Aniston rekordot is döntött a közösségi oldal történetében.

Jennifer most újra ledobta a lájkbombát egy Jóbarátokos reunion képpel, amin két exkolléganőjével, Lisa Kudrow-val és Courtney Cox-szal szerepel.

A színésznő a minap találkozott volt kolléganőivel, Lisa Kudrow-val és Courtney Cox-szal, tehát a sorozat Rachelje, Phoebe-je és Monicája ismét összeállt. A reunion nem is lett volna az igazi közös képek nélkül, amelyeket természetesen Aniston meg is osztott közösségi oldalán.

Az első fotón a színésznők összeölelkezve mosolyognak, míg a második fotó már nem annyira beállított kép.

A hatalmas siker ezúttal sem volt kérdéses, hiszen kevesebb, mint egy nap alatt már több mint nyolc millióan lájkolták a Jóbarátok színésznőinek közös fotóit.

Ezek is érdekelhetnek