2022 november 26 szombat
KezdőlapCelebJó hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról, sokkal jobban van mint gondoltuk!

Jó hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról, sokkal jobban van mint gondoltuk!

-

A Ferrari volt csapatfőnöke, Jean Todt szerint a hétszeres világbajnok “nem adja fel, folytatja a harcot”.

Jean Todt a Radio Monte Carlo-nak nyilatkozott pozitívan a legendás pilóta állapotáról.

A Ferrari világklasszisa 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet egy családi kikapcsolódás során. Súlyos koponyasérüléssel szállították kórházba, azóta pedig teljes titokban tartják, milyen állapotban van Schumacher. A család hosszú ideig semmilyen tájékoztatást nem adott, így az egész világ csak találgathattot, hogy van a német legenda. Eddig mindössze annyit lehetett tudni, hogy átszállították otthonába, onnan pedig egy rehabilitációs intézetbe.

Felesége Corinna Schumacher Mallorcán vett egy luxusingatlant a Real Madrid elnökétől, Florentino Pereztől, ahol folytatódik a német kezelése.

Azt is elárulta, hogy nemcsak Schumachernek nagy küzdelem ez, hanem családjának, barátainak is, akik mindent megtesznek azért, hogy ő újra a régi legyen, hogy olyan legyen, ahogy a rajongók és a világ emlékszik rá.

Jean Todt azt nyilatkozta Schumacher állapota javul. A Ferrari volt csapatfőnöke elmondta, együtt nézett Forma-1-es közvetítést Schumival. Hozzá tette, mindig óvatos a hasonló kijelentésekkel, de valóban együtt nézte a száguldó cirkusz egyik futamát Schumacherrel, aki a lehető legjobb kezekben van, küzd a felépülésért.

Ezzel a nyilatkozattal valószínűleg sok ezer rajongónak csillant meg a reményt a szemében, hogy egyszer újra láthatja a hétszeres világbajnokot.

Idén tavasszal felröppent a hír, hogy dokumentum filmet is készítenek a német pilóta életéről, amelyben családja, volt riválisai, kollégái is megszólaltak volna. A világhírű versenyző idén januárban ünnepelte 50. születésnapját. A film egy jeles évfordulóra készült volna el, hisz a pilóta éppen 25 éve szerezte meg első pontjait a Forma-1-ben.

Ezek is érdekelhetnek