2022 június 27 hétfő
KezdőlapCelebJorge Garcia, a Lost sztárja elképesztő utazása a fogyás az egészségesebb életmód...

Jorge Garcia, a Lost sztárja elképesztő utazása a fogyás az egészségesebb életmód és a vagyon felé

-

A 2004-ben bemutatott Lost – Eltűntek című sorozat óriási népszerűségnek örvendett az emberek körében. Olyan hírességeket ismerhettünk meg általa, mint Evangeline Lilly, Matthew Fox, Ian Somerhalder, Michelle Rodriguez és Jorge Garcia. Utóbbi alakította Hugo ‘Hurley’ Reyes szerepét, és az egyik legkedveltebb karakterré nőtte ki magát. Már akkor is túlsúllyal küzdött és ez később sem változott meg, viszont mindig mindent megtett, hogy lefogyjon, bár ennek sosem adott hangot.

Garcia mindig is nagy testű ember volt. Fiatalabb korában megpróbálta kihasználni teste adottságait és elment birkózni. Barátai a “Babaarcú fenevad” becenevet adták neki, mely egyébként szöges ellentétben állt valódi természetével. Bárki találkozott vele a legszelídebb, legkedvesebb embernek állította be.

Igaz, minden barátjánál nagyobb volt, de ez sosem zavarta őt. Ahogy azonban teltek-múltak az évek egyre nehezebb lett és családja valamint barátai aggódni kezdtek az egészsége miatt.

Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a Lost producerei is kérték, hogy fogyjon le, ám Garcia tagadta, hogy lett volna ilyen. Egy nap viszont felismerte, hogy a túlsúly hosszútávon nem lesz kifizetődő és számos egészségügyi probléma ütheti fel a fejét, melyek elleheteleníthetik az életét.

Garcia elhatározta, hogy egészségesebb életmódot fog élni, s ezt rajongói is észrevették, sőt támogatták. Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, alacsony szénhidráttartalmú ételt fogyasztott. Gyakran posztol arról, hogy épp milyen növényi alapú ételt fogyaszt. Még táplálkozási szakértőkkel és fitnesz edzőkkel is felvette a kapcsolatot, majd a szeszes ital fogyasztással is felhagyott. Annak ellenére, hogy sokáig küzdött élelmiszer-függőségével a Hawaii Five-0 sztárjának sikerült 45 kilogrammtól megszabadulnia.

Előtte-utána

Garcia utazása az egészségesebb életmód felé nagyon inspiráló lehet azok számára, akik hasonló cipőben járnak. Számos filmben és sorozatban játszott és mindegyikben kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Feltűnt például a fent említett Hawaii Five-0-ban, Lostban, Bérhaverokban Nevetséges hatosban, Távkapcsban, Once Upon a Time: Journey to Neverlandben és még sorolhatnánk. A Celebrity Net Worth szerint a színész nettó értéke 1,5 milliárd forint.

A színész mindig is ügyelt arra, hogy a magánélete, valóban az is maradjon, ezért szinte soha nem nyilatkozott róla. Ennek ellenére kiderült, hogy 2019-ben feleségül vette egy régi barátnőjét, Rebecca Birdsall-t.

Ezek is érdekelhetnek