2022 június 30 csütörtök
KezdőlapEmberekKamu szeplőket akart magának csinálni egy TikTok videó alapján. Súlyos sérülés lett...

Kamu szeplőket akart magának csinálni egy TikTok videó alapján. Súlyos sérülés lett a vége!

-

Ahogy hazánkban, úgy a többi országban is vannak valóságshowk, amik annyira lekötik az embert, hogy szinte képtelenek mást nézni. Külföldön ez hatványozottan igaz, ugyanis az amerikaiak, de még az ausztrálok is rajonganak az ilyen műsorokért. Ott egymás után kerülnek TV képernyőre ezek a programok. A 21 éves Tilly Whitfeld is az ausztrál Big Brother valóságshownak köszönheti hírnevét.

Most amiatt keltett óriási feltűnést, mert megmutatta, hogy is járt az egyik TikTok videónak köszönhetően. Elmesélte rajongóinak, hogy nagyon sokáig szégyellte, hogy pirosas az arca ezért egy speciális agyagmaszkot tett rá, hogy csökkentse annak intenzitását. Nem sokkal ezelőtt viszont úgy döntött, hogy szeretne szeplős lenni. Látott is erre vonatkozóan egy videót TikTokon, és úgy döntött, hogy megcsinálja.

Mivel a kamu szeplők nagyon népszerűvé váltak a közösségi médiában ezért kifejlesztettek rá egy eljárást, ami orvosi beavatkozás vagy sminktetováló segítsége nélkül is elvégezhető. Nem kell más hozzá, mint egy tintába mártott tű.

Az internetes videó alapján Tilly eBayről szerzett tetováló tintát. Elmondása szerint egyáltalán nem fájt neki a folyamat, ezért nem gondolta, hogy abba kellene hagynia.

Sajnos azonban kiderült, hogy Tilly magas ólomtartalmú tintát vásárolt, ami nagyon veszélyes. Ez az anyag komoly sebeket okozott neki. A sztár azóta mintegy 3,5 millió forintnak megfelelő fontot költött arra, hogy orvosolja a problémát.

A sebesedés után, hegesedés következett melyről képeket is posztolt Instagramjára. A képek sokkolták követőit és rajongóit. Akadt egy kép, amin agyagmaszkot visel, s követői megkérdezték, miért kente fel.

“Azoknak, akik azt kérdezik, miért van kék agyagmaszk rajtam folyamatosan a show alatt: így nézett ki az arcom pontosan egy héttel azelőtt, hogy beköltöztem volna a villába. Emiatt volt rajtam annyi smink, és ezért takartuk el az arcom.”

Persze nemcsak a sebek és a hegek keserítették meg életét, hanem az is, hogy ideiglenesen elvesztette a látását. A lány mindenkit figyelmeztetett, hogy soha ne alkalmazzák ezt vagy ehhez hasonló eljárást, mert komoly gondok adódhatnak.

“Be kellett vinni a kórházba, mert ideiglenesen elvesztettem a látásomat az egyik szememre. Nagyon megbetegedtem az ólomfertőzés miatt, arról nem beszélve, hogy az arcom egy ideig felismerhetetlen volt. Jó tanács: Bízd az ilyet szakemberre!”

Ezek is érdekelhetnek