Világunk.hu
2023 október 1 vasárnap
Világunk.hu
KezdőlapEgészségKanos szellemek kísértik éjszakánként. Elárulta milyen érzés velük az együttlét...

Kanos szellemek kísértik éjszakánként. Elárulta milyen érzés velük az együttlét…

-

20 szellemmel bújt össze! Az internet egy olyan hely, amely tele van különféle extrém történetekkel. A legtöbbjük kamu és anyagi érdekek vannak a háttérben, de azért vannak elég cifra sztorik is. Itt van például ez a nő, aki azt vallja, hogy 20 szellemmel feküdt össze. Igen, tudom… Ez már nekem is sok.

Hiszel a szellemekben? Ez a nő állítólag már hússzal is lefeküdt, ráadásul gyereket is akar az egyiktől.

A Spiritual Counseling Advisor (igen, jól olvastad), Amethyst Realm megjelent a This Morning című brit talkshow-ban, hogy részletezze bensőséges találkozásait kanos szellemekkel, akik rendszeresen kísértik őt Bristoli otthonában, Angliában.

kep 2022 07 23 115112381

Az egész akkor kezdődött, amikor a vőlegényem elutazott. Ekkor kezdtek el csábítani a szellemek.

kep 2022 07 23 114927563

Érzem a leheletüket. Érzem, ahogy rám nyomulnak. Nehéz megmagyarázni, de abszolút érzem a behatolást is. Nagyon intenzív élmény, mindenkinek ajánlom. Szerelmi kapcsolataim 3 évig tartottak. A férjem hazajött, és a szeme sarkából egy alakot látott kiszaladni a hátsó ajtón. Kapcsolatunknak azért lett vége, mert nem tudtam megmagyarázni neki, hogy az csak egy szellem volt.

kep 2022 07 23 115124837

A nő úgy véli, hogy lehetséges, hogy teherbe esik egy szellemtől. Tina Radziszewicz pszichoterapeuta azt mondta, hogy az ilyen élmények valószínűleg hallucinációk, amelyek akkor jelentkeznek, amikor az elme és a test elalszik.

kep 2022 07 23 115230202

Ez akkor fordulhat elő, amikor egy személy különféle szélsőséges állapotokon megy keresztül: szorongás, depresszió, trauma és stressz. Ilyenkor vagyunk a leginkább fogékonyak a hallucinációk ilyen formájára.

Nos… Akár hallucináció, akár nem, ez az egész dolog nagyon furcsán hangzik.